fbpx

VESPA PRIMAVERA S.Wotherspoon: Για όνομα…

“Πήρα τα χεράκια μου…

... κι έβγαλα τα φωτάκια μου”… Τι ιστορία και δαύτη να εμφανίζονται ξάφνου κάτι απίθανοι τύποι του χώρου της μόδας, να παίρνουν σκούτερ και μοτοσυκλέτες και να βγάζουν τα απωθημένα τους,  νομίζοντας ότι κάνουν κάτι αξιόλογο;

“Ε, εντάξει συμπαθητικό είναι”, ήταν το πιο θετικό σχόλιο που ακούσαμε μπροστά στον αχταρμά ταιριαστών-αταίριαστων χρωμάτων που έβαλε πάνω σε μια Vespa ο νεαρός σχεδιαστής μόδας Sean Wotherspoon, γνωστός και για κάποια Nike Air Max που σχεδίασε.

Ο χαρακτηρισμός “Καρνάβαλος” που ακούσαμε από κάποιον άλλο ήταν μάλλον το χειρότερο σχόλιο που συλλέξαμε.

O Wotherspoon κατά την ταπεινή άποψή μας απλά πήρε τμήματα-πλαστικά καπάκια της Vespa, τα έβαλε σε διάφορα αλλοπρόσαλλα χρώματα και έγραψε έξι φορές (αυτό πάλι;) το όνομα Primavera στο δεξί πίσω καπάκι.

To αριστερό καπάκι φοράει το λογότυπο της Vespa όσο πιο μεγάλο γίνεται. Βασικό χρώμα που χρησιμοποιήθηκε στο σκούτερ είναι το κίτρινο και το κόκκινο ανοικτό, συνδυασμός που “βγάζει μάτι”. 

Πέρα από το αλαλούμ έξι χρωμάτων – που νομίζεις ότι ταίριαξε κάποιος διάφορα μπαλώματα πάνω στο σκούτερ, για να ολοκληρωθεί και να πάει για το τελικό βάψιμο.

Ο Sean Wotherspoon έχει βάλει και μια καφετιά σέλα στην Primavera με κεντημένο το λογότυπό του, το οποίο είναι… εδώ να δεις… το σήμα της ειρήνης, με την υπογραφή του που σχεδόν το διαγράφει!

Θα προτείναμε οι άνθρωποι της μόδας να μένουν στον δικό τους ιδιαίτερο και εκκεντρικό χώρο, προτείνοντας τις υπερβολές για το τίποτα και τα “εντυπωσιακά” τους κόλπα για τη δική τους εσωτερική κατανάλωση, εκεί στο χώρο της μόδας, και να αφήνουν τους δυο τροχούς στην ησυχία τους.

Ευτυχώς που η νέα Vespa Primavera Sean Wotherspoon είναι περιορισμένης παραγωγής. Αυτό έχουμε να πούμε μόνο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ