fbpx

Vespa Pic Nic 2022: Εκδρομές στην εξοχή με Βέσπα!

Κομψή με αξεσουάρ Πικ Νικ

Μια “χαρούμενη”, παιχνιδιάρικη έκδοση της γνωστής μας Vespa με μικρό πλαίσιο μόλις λανσάρισε η Piaggio. Είναι η Vespa Primavera στην αποκλειστική έκδοση Pic Nic, που βάζει τις μικρές εξορμήσεις στη φύση και τα πικ-νικ στον μελλοντικό προγραμματισμό…

Η Vespa αντιπροσώπευε πάντα τη χαρά της ζωής, ενώ παραμένει πιστή στον μοναδικό και διαχρονικό σχεδιασμό της.

Η Vespa Primavera, πιο συγκεκριμένα, διέθετε πάντα μια νεανική και φρέσκια εικόνα, χάρη στη βέρα ιταλιάνικη σχεδίαση, τις μικρές της διαστάσεις και τη συνολική της αύρα.

Από την δεκαετία του ’60 η Vespa πρότεινε μια εναλλακτική και νεανική μετακίνηση στις γκρίζες και πηγμένες από αυτοκίνητα πόλεις.

Σε έναν κόσμο που ανακαλύπτει ξανά την ομορφιά της εμπειρίας της φύσης, η Vespa Primavera θα είναι σύντομα διαθέσιμη στη νέα και αποκλειστική έκδοση Pic Nic, που δημιουργήθηκε ειδικά για να “ξεφύγει από τα συνηθισμένα” και να δίνει μια εναλλακτική λύση στο καθημερινό άγχος του ανθρώπου της πόλης.

Έστω και συμβολικά η Vespa Primavera Pic Nic παραπέμπει σε στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και κοινωνικοποίησης σε εξωτερικούς χώρους.

Η Vespa Pic Nic είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από ειδικά καλαίσθητα αξεσουάρ που είναι θεωρητικά και πρακτικά ιδανικά για μια βόλτα στην ύπαιθρο.

Η Vespa Pic Nic συνοδεύεται από ένα κομψό ψάθινο καλάθι για πικνίκ στην πίσω σχάρα και μια αφαιρούμενη κουβέρτα στην μπροστινή σχάρα.

Κατασκευασμένη από ειδικό ύφασμα ζακάρ με σχέδιο που μιμείται το υφαντό καλάθι, η κουβέρτα είναι αδιάβροχη, επομένως είναι το ιδανικό αξεσουάρ για υπαίθρια δραστηριότητα.

Τόσο το καλάθι όσο και η κουβέρτα φέρουν το λογότυπο Vespa Pic Nic, μπορούν να μεταφερθούν άνετα στην επιχρωμιωμένη μπροστινή και πίσω σχάρα αποσκευών που διατίθεται στάνταρ σε αυτήν την ειδική έκδοση, εμπλουτισμένη με καφέ δερμάτινη ζώνη, η οποία χρησιμεύει επίσης ως λαβή για εύκολη μεταφορά της διπλωμένης κουβέρτας.

Διαθέσιμη στους χρωματικούς συνδυασμούς Verde Pic Nic και Grigio Pic Nic με κομψά γραφικά στα πλαϊνά καπάκια, η Vespa Pic Nic διαθέτει επίσης ειδική δίχρωμη σέλα, όπου το μπεζ κάλυμμα συνδυάζεται με μια σκούρα καφέ πίσω ρίγα με ιδιαίτερο κεντητό σχέδιο.

Η σέλα ενισχύεται ακόμη από ανοιχτό γκρι σιρίτι και είναι διακοσμημένη με την ιταλική σημαία.

Η σκούρα καφέ απόχρωση εμφανίζεται επίσης στα λαστιχένια τμήματα (ράγες) του πατώματος και  το κεντρικό λάστιχο του τούνελ.

Το σπέσιαλ πακέτο εξοπλισμού ξεχωρίζει επίσης για τα επιχρωμιωμένα τμήματα του πλαισίου και στις ζάντες που είναι βαμμένες σε γκρι χρώμα.

Η Vespa Pic Nic θα κυκλοφορήσει σε δύο κυβισμούς, στα 125 και τα 150 κυβικά.

Όπως με κάθε ειδική έκδοση της Vespa, μια πλακέτα στην πόρτα του ντουλαπιού της ποδιάς προσδιορίζει την ειδική έκδοση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ