fbpx

Thrust Defender 200 και 300: Τα νέα Adventure

Επέκταση της γκάμας με Adventure

Μεγαλώνει η γκάμα της Thrust, η οποία, μέσω της μητρικής Taro που τα κατασκευάζει, ανακοίνωσε την άφιξη άλλων δύο σκούτερ της κατηγορίας Adventure στα 200 και 300 κυβικά.

Μετά το Thrust Defender 125, που μόλις έφτασε στην ελληνική αγορά, η μητρική Taro ανακοινώνει δυο ακόμα μοντέλα, πάνω στο ίδιο πλαίσιο/αναρτήσεις/φρένα, με κινητήρες μεγαλύτερων κυβισμών και στοιχεία που τα κατατάσσουν σαφώς στην κατηγορία των σκούτερ Αdventure.

Τα Defender της Thrust είναι maxi scooter με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε μοτοσυκλέτες Adventure, κι αυτό ξεκινάει από την εμφάνισή τους από μπροστά μέχρι πίσω, και προχωράει σε κάθε τους λεπτομέρεια.

Μετά από το Thrust Defender 125, που έφτασε πρόσφατα στην Ελλάδα και που βλέποντάς το αναγνωρίσαμε αμέσως πως είναι έτοιμο να δεχθεί μεγαλύτερους κινητήρες, έρχεται η ανακοίνωση για δυο ακόμα μοντέλα, με κινητήρες 200 και 300 κυβικών.

Mε αιχμηρό φέρινγκ, ψηλό τούνελ στο μέσον του και πεπλατυσμένη, μοντέρνα ουρά, το Defender διαθέτει μια σχεδίαση με ευρωπαϊκή αύρα.

Το ψηλό τούνελ φιλοξενεί από κάτω του το ενισχυμένο σωληνωτό πλαίσιο, που ενώνει λαιμό πιρουνιού με το πίσω τμήμα του σκούτερ, ενώ πέρα από την ψηλή ποδιά υπάρχει μια ακόμα πιο ψηλή ζελατίνα που φέρνει στο μυαλό μοτοσυκλέτες rally.

Μεγάλων διαστάσεων σκούτερ,  με άνετη σέλα και αποθηκευτικό χώρο κάτω από αυτήν, το Defender 200 θα αποδίδει πάνω από 18 ίππους, και το Defender 300 κάτι παραπάνω από 25.

Οι κινητήρες θα είναι υγρόψυκτοι, 4βάλβιδοι με τροφοδοσία ηλεκτρονικού ψεκασμού, ενώ οι διαστάσεις των σκούτερ θα ακολουθούν αυτές της κατηγορίας maxi scooter GT, με συνολικό μήκος πάνω από 2.2 μέτρα και μεταξόνιο κοντά στα 1.600 mm.

Το συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά, με το μακρύ νύχι, έχει καλάμια διαμέτρου 37 χιλιοστών, με προστατευτικές λαστιχένιες φυσούνες, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο αμορτισέρ μεγάλης διαμέτρου, ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση.

Οι τροχοί των Thrust Defender είναι 14 ιντσών μπροστά και 13 πίσω και τα ελαστικά είναι 120/80 και 130/70 αντίστοιχα. Το βάρος του 200 και του 300 θα είναι κοντά στα 180 κιλά, ενώ το ύψος σέλας παραμένει χαμηλά, στα 760 χιλιοστά.

Μεγάλο είναι και το ρεζερβουάρ καυσίμου, με χωρητικότητα στα 12,5 λίτρα, στοιχείο που θα προσφέρει στο σκούτερ μεγάλη αυτονομία.

Από πλευράς εξοπλισμού, τα Thrust Defender 200/300 διαθέτουν μεγάλη οθόνη TFT 7 ιντσών και δισκόφρενα διαμέτρου 260 χιλιοστών μπροστά και 220 χιλιοστών πίσω, με ABS.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δυο νέα Adventure σκούτερ της Thrust… θα έχουμε σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες: Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ, Λ. Μεσογείων 527, Αγία Παρασκευή 15343, Τηλ: 210-6000711 / 6010070, [email protected], thrust-motor.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ