fbpx

TΟRROT VELOCIPEDO CARGO: Το “τέλειο” επαγγελματικό

Ο “καθαρός” ντελιβεράς

Το πρώτο ηλεκτρικό Torrot Velocípedo είχε εμφανιστεί με δυο καθίσματα, το ένα πίσω από το άλλο με οροφή και δυο τροχούς μπροστά, που μπορούσαν να γείρουν στις στροφές. Τώρα, για το 2019, έρχεται και ο “επαγγελματίας αδελφός”, που λέγεται Torrot Velocípedo Cargo.

Το ισπανικό Torrot Velocípedo Cargo εκπροσωπεί τον τέλειο επαγγελματία μικρομεταφορών μέσα στις πόλεις: είναι “καθαρό” αφού χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα, είναι ασφαλές γιατί  έχει τρεις τροχούς και είναι αποτελεσματικό αφού μπορεί και κουβαλάει γρήγορα την“πραμάτεια” του λόγω του μικρού βάρους και της ευελιξίας του…

 Τώρα η Ισπανική εταιρία Torrot, που φέτος έκλεισε τα 70χρόνια από τότε που ιδρύθηκε, προχώρησε σε μια νέα έξυπνη παραλλαγή, παρουσιάζοντας ένα εργαλείο διανομής αγαθών σε πόλεις για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Ευελιξία λόγω μικρού βάρους. Aσφάλεια λόγω τριών τροχών. Mηδενικοί ρύποι λόγω ηλεκτροκινητήρα: ο τέλειος επαγγελματίας μεταφορέας

Η καμπίνα αφαιρέθηκε και στη θέση του καθίσματος του συνεπιβάτη μπήκε ένα κουτί που έχει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίου 40 κιλών.

Στο σκούτερ της Torrot με τη μορφή ενός συμπαθητικού όντος του ζωικού βασιλείου ένας ηλεκτροκινητήρας αναλαμβάνει την ώθησή του, με τη μετάδοση της κίνησης στον πίσω τροχό να γίνεται μέσω οδοντωτού ιμάντα.

 Το Torrot Velocipedo είναι μια καλή περίπτωση σκούτερ με τρεις τροχούς και ηλεκτρικό κινητήρα που θέλει να φέρει την επανάσταση στην μετακίνηση μέσα στις πόλεις και ποντάρει στην οικονομική του κατανάλωση (ρεύματος) και την ασφάλεια που έρχεται από την χρήση των δυο μπροστινών τροχών.

Πρόκειται για τη “χαρά του ντελιβερά” που οδηγεί προστατευμένος από τα στοιχεία της φύσης, ενώ το σκούτερ έχει μηδενικές εκπομπές ρύπων. Το Torrot Velocípedo Cargo, όπως και το “πολιτικό” Torrot Velocípedo (που βλέπετε παραπάνω σε κίτρινο χρώμα, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ισπανία. Οι τιμές τους, που δεν είναι χαμηλές, αρχίζουν από 6.000 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.extraproducts.gr  torrot.com