fbpx

SYM Symphony SR 125 ABS: Με πιστωτική κάρτα και 1.995€

Οικονομικά για το καλοκαίρι

Το πρόσφατα βελτιωμένο SYM Symphony SR 125 ABS προσφέρεται πλέον και από την online πλατφόρμα παραγγελιών της Γκοργκόλης Α.Ε. μέσω πιστωτικής κάρτας. Παράλληλα το δημοφιλές μοντέλο πωλείται σε συμφέρουσα τιμή.

Το SYM Symphony SR 125 ABS είναι από τις πιο δελεαστικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς των σκούτερ, αφού πέραν της τιμής του, που βρίσκεται στα 1.995 ευρώ, μπορεί να παραγγελθεί online και να πληρωθεί με πιστωτική κάρτα σε 24 άτοκες δόσεις.

Οι πιο πρόσφατες αλλαγές του SR πέρα από τις προδιαγραφές Euro4 που καλύπτει ήδη από πέρσι περιλαμβάνουν και σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των φρένων, ABS, της Bosch.

Παράλληλα διατηρεί όλα τα καλά χαρακτηριστικά του επί σειρά ετών best seller στην ελληνική αγορά Symphony SR 150.

Χαρακτηριστικά του το επίπεδο δάπεδο, οι τροχοί διαμέτρου 16 ιντσών, αλλά και ο προβολέας πάνω στην ποδιά.

Ο κινητήρας – που δέχτηκε αναβαθμίσεις πριν από δυο χρόνια – είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος, αερόψυκτος με 1ΕΕΚ, χωρητικότητα 124cc, δύο βαλβίδες και ιπποδύναμη 10,5 ίππων στις 8.500rpm (ροπή 0,9kgm, στις 7.000rpm).

Οι τροχοί είναι 16 ιντσών και τα ελαστικά 110/70, τα δισκόφρενα κυματιστά, διαμέτρου 226mm μπροστά και πίσω, με σύστημα ΑBS της Bosch στον μπροστινό τροχό, όπως προαναφέραμε, που βελτιώνει το φρενάρισμα.

Το βάρος φτάνει τα 120 κιλά και το ντεπόζιτο χωράει 5,4 λίτρα.

Το SYM Symphony SR 125i ΑBS κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα: ένα κομψό νέο καφέ ματ, λευκό, γκρι ματ με σέλα χρώματος μπορντό και μαύρο ματ με σέλα χρώματος μπορντό και η τιμή βρίσκεται στα 1.995 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ