fbpx

SYM SYMPHONY SR 125i CBS EURO 4: Ο υπηρέτης

Σεμνά και ταπεινά

Σεμνά και ταπεινά το SYM Symphony SR 125 εδώ και χρόνια υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες μετακίνησης των ανθρώπων της πόλης στη χώρα μας. Το ψηλόροδο σκούτερ της SYM πληροί πλέον τις προδιαγραφές Euro4 και φοράει σύστημα CBS στα φρένα του.

Πρόκειται για μια μορφή σκούτερ που έχει συνδεθεί με την ελληνική αγορά, λόγω του ότι το Symphony SR 150 ήταν επί σειρά ετών best seller με πολύ υψηλές πωλήσεις.

Οικείο λοιπόν το σχήμα, το οποίο σε γενικές γραμμές ακολουθεί την ευρωπαϊκή σχολή scooter αστικής χρήσης: επίπεδο δάπεδο και τροχοί μεγάλης διαμέτρου.

Το SYM Symphony SR 125i CBS Euro4, που και αυτό ήδη έχει σημειώσει καλές πωλήσεις, διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό στην τροφοδοσία του κινητήρα του για να μπορεί να περνάει τις αυστηρές προδιαγραφές ατμοσφαιρικών ρύπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που – αρχής γενομένης το 2017 – έγιναν υποχρεωτικές.

Ο κινητήρας είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος, αερόψυκτος με 1ΕΕΚ, χωρητικότητα 124cc, δύο βαλβίδες και ιπποδύναμη 10,5 ίππων στις 8.500rpm (ροπή 0,9kgm, στις 7.000rpm).

Οι τροχοί είναι 16 ιντσών και τα ελαστικά 110/70, τα δισκόφρενα κυματιστά, διαμέτρου 226mm μπροστά και πίσω, με σύστημα συνδυασμένης πεδησης CBS, που βελτιώνει το φρενάρισμα (και απαιτείται απο την ΕΕ).

Το βάρος δεν ξεπερνάει τα 120 κιλά και το ντεπόζιτο χωράει 5,4 λίτρα.

Το SYM Symphony SR 125i CBS Euro4 κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα: λευκό, γκρι, κόκκινο, μαύρο, όλα με μαύρες χυτές ζάντες, έχει τιμή 1.995 ευρώ και 1.895 ευρώ τοις μετρητοίς.

Περισσότερες πληροφορίες: www.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ