fbpx

SYM HD2 200 CBS, 2015: ME ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ

Ανανεωμένη εμφάνιση και επιβράδυνση

 Φρεσκάρεται αισθητικά και βελτιώνεται τεχνολογικά το πιο καλοπουλημένο 200άρι σκούτερ της ελληνικής αγοράς.

 

Ένα σκούτερ που έχει σχεδιαστεί για την πόλη και συγκεκριμένα για την ευρωπαϊκή πόλη, οφείλει να έχει 16άρηδες τροχούς και επίπεδο δάπεδο. Αυτό ορίζεται από τη δημοτικότητα των σκούτερ αυτών, που είναι best seller στη Γηραιά Ήπειρο, τις αγορές της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, αλλά και της Ελλάδας.

Για το ’14-’15 το δημοφιλές SYM HD2 200 CBS αποκτά νέους χρωματισμούς και διακοσμητικά αυτοκόλλητα, καθώς και – το σημαντικότερο – φρένα των οποίων η λειτουργία είναι συνδυαζόμενη.

Με το πάτημα του πίσω φρένου, που γίνεται από την αριστερή μανέτα, ενεργοποιείται εν μέρει και ο μπροστινός δίσκος, με αποτέλεσμα το φρενάρισμα να γίνεται ασφαλέστερο λόγω των μειωμένων μπλοκαρισμάτων των τροχών.

Το σύστημα ονομάζεται CBS (Combined Braking System). Οι τροχοί του HD2 200 είναι 16 ιντσών όπως είπαμε παραπάνω, ενώ ο κυβισμός του 171cc, με την τροφοδοσία να γίνεται από έναν εξελιγμένο ψεκασμό της Keihin.

To νέο HD2 200 αποτελεί την 4η γενιά εξέλιξης των SYM HD, φοράει δισκόφρενα μπροστά και πίσω (226mm και 220mm, αντίστοιχα) και ελαστικά 100/80 και 120/80 πίσω.

Το μεταξόνιο φτάνει τα 1.380mm και το βάρος τα 145kg, με το ρεζερβουάρ να χωράει 7,8 lt.

Το νέο μοντέλο με το σύστημα συνδυασμένης πέδησης των φρένων (CBS) προσφέρεται σε χρωματισμούς μαύρο και καφέ μεταλλικό (που κάνουν διχρωμία με τα γκρίζα πλαστικά), αμφότερα με κόκκινες λεπτομέρειες στα διακοσμητικά αυτοκόλλητα, τα ελατήρια των αμορτισέρ και τις δαγκάνες των δισκόφρενων.

Νέα είναι και η σέλα με διαφορετικό κάλυμμα και κόκκινες ραφές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ