fbpx

SYM GTS 300i F4, 2012: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΙΜΗΣ

Είσοδος με αξιώσεις, κάτω από 4.300 ευρώ

 Την τιμή του, νέου εξελιγμένου δημοφιλούς στην ελληνική αγορά SYM GTS 300i 2012, με τον κωδικό F4 ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία Γκοργκόλης ΑΕ. Η τιμή πώλησης διαμορφώθηκε στις 4.285 ευρώ, με το νέο GTS να λανσάρεται με το σλόγκαν “Περισσότερο GTS”. 

Το SYM GTS 300i, F4 είναι πλήρως ανανεωμένο, με νέα εμφάνιση και ολοκαίνουριο κινητήρα, αλλά και ενισχυμένο, ξανασχεδιασμένο πλαίσιο (με 160% μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία από το παρελθόν). Το ξανασυναντήσαμε στην Πανευρωπαϊκή του παρουσίαση και δοκιμή, που έγινε στο Ισραήλ (πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε) και πρόκειται για την τρίτη γενιά GTS, που συνδυάζει μεσαίες διαστάσεις, άνεση, αλλά και επιδόσεις, στοχεύοντας στη διατήρηση της υψηλής θέσης στην κατηγορία του, αλλά και στις προτιμήσεις της ελληνικής αγοράς σκούτερ.

Οι δύο μεγάλοι προβολείς με αιχμηρή σχεδίαση, αλλά και όλο το μπροστινό μέρος του σκούτερ, διαφοροποιούνται έντονα από την παλαιότερη έκδοση, με τα φώτα ημέρας τύπου LED να διαγράφονται σαν “φρύδια” πάνω από τα φώτα πορείας.

Η σχεδίαση του οπίσθιου τμήματος, με περισσότερες αιχμές και ευθείες γραμμές, αναδεικνύει την επιθετική διάθεση του GTS. Το φωτιστικό σώμα, με τα ενσωματωμένα σε αυτό φλας και τα φώτα τεχνολογίας LED, έρχεται σαν φυσική συνέχεια των πλαϊνών πλαστικών μερών του scooter.

Η SYM κατασκεύασε μία νέα σέλα που ακολουθεί σχεδιαστικά τις σπορ γραμμές του νέου GTS. Προσφέρει μεγαλύτερη άνεση σε αναβάτη και συνεπιβάτη, διαθέτει νέο αφρώδες υλικό και ειδικό αντιολισθητικό κάλυμμα, αλλά και χαμηλό ύψος από το έδαφος στα 760mm.

Για τον αναβάτη υπάρχει και ρυθμιζόμενη πλάτη 3 θέσεων. Επιπλέον, στην εσωτερική ποδιά έχουν προστεθεί γρίλιες που διοχετεύουν το θερμό αέρα στα πόδια του αναβάτη.

Ο νέος εκσυγχρονισμένος, στις απαιτήσεις των καιρών, κινητήρας “F4” της SYM, κινεί το νέο GTS300i. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο υγρόψυκτο, 4βάλβιδο κινητήρα, χωρητικότητας 278 κ.εκ., με ιπποδύναμή 29 ίππων, στις 8.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 2,7 χιλιογραμμόμετρων, στις 6.500 σ.α.λ.

Η τελική ταχύτητα του νέου GTS300i ξεπερνά τα 140 χλμ./ώρα, ενώ οι προσπάθειες των μηχανικών εστιάστηκαν στη μεγιστοποίηση της απόδοσής του σε όλο το φάσμα των στροφών, στη μείωση της θερμοκρασίας λειτουργίας – αυξάνοντας έτσι τη μακροζωία του – και στη μείωση των επιπέδων θορύβου και κραδασμών. Παράλληλα μειώθηκε η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές ρύπων.

Το νέο GTS300i διαθέτει φρένα με σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) και τα 2 δισκόφρενα (ένα για κάθε τροχό) είναι τύπου «μαργαρίτα». Υπάρχει ένα δισκόφρενο 240 mm πίσω και ένα δισκόφρενο 260 mm μπροστά (4πίστονη δαγκάνα) που χρησιμοποιούν σωληνάκια υψηλής πίεσης. Οι ζάντες αλουμινίου ελαφρού κράματος έχουν διαστάσεις 14 ιντσών μπροστά και 13 ιντσών πίσω, με τα ελαστικά να έχουν μέγεθος 120 /70-14 μπροστά και 140/60-13 πίσω. Τα δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, έχουν δυνατότητα προφόρτισης ελατηρίου σε 4 θέσεις, ενώ το τηλεσκοπικό πιρούνι, διαδρομής 88mm, φοράει καλάμια διαμέτρου 37mm.

Το νέο GTS300i, κυκλοφορεί σε 4 χρωματισμούς: Γκρι, μαύρο, άσπρο και στο νέο, ιδιαίτερο ασημί της SYM.

Θα το βρείτε στο δίκτυο της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Αθήνα : Θησέως 309, τηλ. 210 9403880, Υπόλ. Ελλάδα : τηλ. 24310 56101, www.gorgolis.gr, e-mail : [email protected]