fbpx

SYM FNX 125, 2019: Έφτασε στην Ευρώπη

 Το σούπερ-μοντέρνο μικρομεσαίο

Η Ευρώπη υποδέχεται ένα νέο σκούτερ της ταϊβανέζικης εταιρίας. Είναι το SYM FNX 125, ένα μικρομεσαίων διαστάσεων σκούτερ, που προτείνει μια ολόφρεσκη, ξεχωριστή εμφάνιση η οποία δεν θυμίζει κανένα άλλο μοντέλο της αγοράς.

Πέρσι έγινε το λανσάρισμα στην αγορά της Ταϊβάν – φέτος έρχεται στην Ευρώπη.

Είχαμε παρουσιάσει από νωρίς τον ερχομό του στην ασιατική αγορά, προβλέποντας ότι κάποια στιγμή θα έρθει και στα μέρη μας.

Ήταν η διαφημιστική προσέγγιση της SYM που μαρτυρούσε και συναινούσε σε κάτι τέτοιο, αφού τα διαφημιστικά βιντεάκια τραβήχτηκαν σε διάφορες πόλεις του κόσμου, μία εκ των οποίων ήταν… η Αθήνα!

Βολτάροντας στην Aθήνα, στην Πλάκα, στο Μοναστηράκι στους στύλους του Ολυμπίου Διός, στο Ζάππειο και την Ακαδημία Αθηνών, το SYM FNX 125 έκλεινε το μάτι” στην Ευρωπαϊκή αγορά, και να που τώρα η Γαλλία το υποδέχθηκε πρώτη – με τιμή γνωριμίας στα 2.599 ευρώ, για περιορισμένο χρόνο.

Η γκάμα των SYM εμπλουτίζεται λοιπόν με ένα νέο, βολικών διαστάσεων σκούτερ πόλης, το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση EICMA 2018, προτείνοντας τις σύγχρονες και “ευρωπαϊκές” γραμμές του και τα πλήρως LED φωτιστικά του σώματα, τα οποία αντλούν την έμπνευσή τους από τα αυτοκίνητα.

Με τροχούς 12 ιντσών και επίπεδο δάπεδο, με αερόψυκτο κινητήρα, έναν εκκεντροφόρο και δυο βαλβίδες, χωρητικότητας 125 κυβικών.

Η απόδοσή του ανακοινώνεται στους 11,2 ίππους, χωρίς να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που είχαμε στο παρελθόν για την ύπαρξη συστήματος Start & Stop.

Οι δύο δίσκοι (ένας σε κάθε τροχό) είναι συνδυαζόμενης πέδησης, έτσι όπως ορίζουν οι προδιαγραφές Euro4.

Xαμηλό είναι το συνολικό βάρος του SYM FNX 125 στα 115 κιλά γεμάτο, πράγμα που σημαίνει ότι σε συνδυασμό με το χαμηλό συνολικό του ύψος και τα γρήγορα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του θα είναι “παιχνίδι” μέσα στην πόλη.

Αναμείνατε στον υπολογιστή σας για περισσότερες πληροφορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ