fbpx

PEUGEOT SPEEDFIGHT 3 125, 2014: ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΑ 125

Το best-seller σκούτερ της Peugeot τώρα σε 125cc

 Πιο σπορ, πιο νεανικό, πιο δυνατό από ποτέ εμφανίζεται για το 2014 το νέο Peugeot Speedfight 3 125. Το 50άρι Speedfight 3 είχε προλάβει να βγει από πέρσι, χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα και γραφικά, ενώ τώρα έρχεται και η σειρά του 125 να κάνει το ίδιο, με τιμή λίγο παραπάνω από τις 2,0 χιλιάδες ευρώ.

Από τη δεκαετία του ’90 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το Speedfight αφήνει το στίγμα του στην κατηγορία των sport scooter, έχοντας πετύχει μέχρι σήμερα περισσότερες από μισό εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως!

Το νέο Speedfight 3, στα 125 κυβικά πλέον και με πιο εντυπωσιακή εμφάνιση από ποτέ, αποτελεί μιας πρώτης τάξης επιλογή για ένα νεανικό κοινό που θέλει ένα σκούτερ καθημερινής μετακίνησης που συνδυάσει τις επιδόσεις, μαζί με ξεχωριστό σπορ στιλ.

 

Το νέο Speedfight χρησιμοποιεί επιθετική σχεδίαση, με αιχμηρές γραμμές και εντυπωσιακά αυτοκόλλητα, τονίζοντας το σπορ DNA του, σε χρωματισμούς Iceblade (Λευκό) και Darkside (Μαύρο/Πορτοκαλί). 

Ο σπορ χαρακτήρας του Speedfight 3 125 αντανακλάται και στον τομέα των επιδόσεων.

Ο κινητήρας, δανεισμένος από το Tweet 125, έχει δεχτεί βελτιώσεις στη χαρτογράφηση, προκειμένου να αποδίδει περισσότερη ισχύ στις μεσαίες στροφές.

Το Speedfight 3 125 υπόσχεται γρήγορες εκκινήσεις και διασκέδαση στην οδήγηση. Συμπαγές, ελαφρύ, με χαμηλό κέντρο βάρους (χάρη στο ντεπόζιτο που είναι τοποθετημένο στο δάπεδο), θα κινηθεί άνετα και ευέλικτα μέσα στην πόλη.

Το νέο Peugeot Speedfight 3 125 διαθέτει δίσκους τύπου μαργαρίτα, που η εταιρία ονομάζει “Shuricane” μπροστά και πίσω. Μπροστά μάλιστα υπάρχει διπίστονη, ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα, αλλά και ανάποδο πιρούνι.

Το Speedfight 3 125 είναι άμεσα διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις-χρωματισμούς: Iceblade (Λευκό), Darkside (Μαύρο/Πορτοκαλί) και η τιμή πώλησης του ανακοινώθηκε στα 2.089 ευρώ.

 Περισσότερες πληροφορίες: TEOMOTO A.E., ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 29, 122 42, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3410684 www.peugeotscooters.gr, e-mail: [email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ