fbpx

PIAGGIO MP3 Yourban LT 300ie

Ευελιξία για όλους, με δίπλωμα αυτοκινήτου!

H Piaggio πρωτοπόρα στην παρουσίαση καινοτομικών λύσεων για τη μετακίνηση, παρουσίασε το νέο MP3 Yourban 300, στην έκδοση LT. Το νέο Yourban ξεχωρίζει στην κατηγορία του για τον κορυφαίο εξοπλισμό και το φινίρισμά του, με φτερά βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. Επιπλέον περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό το ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος της μπροστινής ανάρτησης, χάρη στο οποίο το σκούτερ στέκεται στους τρεις τροχούς, χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να πατάει στο έδαφος στις σύντομες στάσεις.

Το MP3 Yourban LT 300 ie διακρίνεται για το μετατρόχιο των 465 χιλιοστών, τα φλας μοτοσυκλετιστικου τύπου, τα LED φώτα ημέρας που είναι ενσωματωμένα στον μπροστινό διπλό προβολέα και τη συνδυασμένη πέδηση, η οποία στην έκδοση Yourban LT ενεργοποιείται και από πεντάλ (φρένο στο πόδι).

Το MP3 Yourban LT διακρίνεται για τον νεανικό και σπορ σχεδιασμό του: συνδυάζει το μπροστινό  τμήμα και το πίσω μοντέρνο άκρο, για να δημιουργήσουν ένα κομψό και ανάλαφρο σύνολο. Παράλληλα μεταφέρεται μια εικόνα προηγμένης τεχνολογίας, από στοιχεία όπως οι εμφανείς μπροστινές αναρτήσεις και ο διπλός προβολέας πάνω στο τιμόνι, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται η φιμέ ζελατίνα. Οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες στο κέντρο ποδιάς ενισχύουν την ιταλική φινέτσα του σκούτερ.  Για να τονιστεί η στενή πρόσοψη, τα προστατευτικά πλαϊνά έχουν μαύρο ματ χρώμα, ενώ υπάρχει δίχρωμη χρωματική ισορροπία και στα φτερά των μπροστινών τροχών.

Η κομψή και λεπτή ουρά, ακολουθεί το σχεδιαστικό μοτίβο του μπροστινού τμήματος, συνδυάζει δύο πρακτικές χειρολαβές για το συνεπιβάτη και ενσωματώνει ένα σύγχρονο και μοντέρνας σχεδίασης διπλό οπίσθιο φωτιστικό σώμα, που χρησιμοποιεί διαφανή κρύσταλλα και LED φώτα πορείας/φρένου. Η διχρωμία του αμαξώματος, με εναλλαγή βαμμένων κομματιών με φινίρισμα αλουμινίου, έρχεται σε συμφωνία με τη σέλα και το εσωτερικό της ποδιάς.

Η σέλα, με τα δύο ξεχωριστά επίπεδα, ενσωματώνει ένα άνετο υποστήριγμα για τον οδηγό. Το κάλυμμά της διατίθεται  σε διάφορα χρώματα, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από αυτήν μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη jet με ζελατίνα. Ο πίνακας οργάνων είναι πλήρης και προσφέρει ευανάγνωστες πληροφορίες, ενώ διαθέτει έναν κομψό ανοιχτό μπλε φωτισμό. Αποτελείται από τρία στρογγυλά όργανα (ταχύμετρο, θερμοκρασία ψυκτικού υγρού και χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου), μια σύγχρονη οθόνη LCD με χιλιομετρητή, ψηφιακό ρολόι, τάση μπαταρίας και ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας καθώς και μια σειρά από λυχνίες (ρεζέρβα καυσίμου, μεγάλη σκάλα, φλας, πίεση λαδιού, έλεγχος λειτουργίας ψεκασμού). Για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των MP3 υπάρχουν επιπλέον προειδοποιητικές λυχνίες, όπως για το σύστημα κλειδώματος της μπροστινής ανάρτησης και το χειρόφρενο.

Στο νέο Piaggio MP3 Yourban LT το πλαισίο ξανασχεδιάστηκε προκειμένου να επιτευχθεί μεγαλύτερη ευελιξία. Χάρη στους εμπρός τροχούς των 13 ιντσών (ελαστικά 110/70), τη μείωση του βάρους κατά 16 κιλά σε σχέση με το MP3 LT αντίστοιχου κυβισμού, καθώς και στο περιορισμένο μεταξόνιο, κάτω από τα 1450 χιλ, το MP3 Yourban LT σκοπό έχει να κάνει πιο άμεσες τις αλλαγές κατεύθυνσης. Στην έκδοση LT η απόσταση ανάμεσα στους δύο μπροστινούς τροχούς έχει αυξηθεί κατά 45 χιλιοστά, φτάνοντας τα 465 χιλιοστά που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη κατηγορία έγκρισης τύπου.

Το Piaggio MP3 Yourban LT είναι εξοπλισμένο με τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 300 κ.εκ. με ηλεκτρονικό ψεκασμό, που παράγει μέγιστη ισχύ 22,3 hp στις 7.750 σ.α.λ., με ροπή των 24 Nm στις μόλις 6.000 σ.α.λ. Διατίθεται σε 5 μεταλλικά χρώματα, με ειδικά μελετημένους χρωματικούς συνδυασμούς που τονίζουν το δυναμισμό του: Μαύρο «Nero Cosmo», κόκκινο «Rosso Ibis» και γκρι «Grigio Orione» (που συνδυάζονται με μαύρη σέλα), λευκό «Bianco Perla» και γκρι «Grigio Ghiacco» (που συνδυάζονται με μπλε σέλα).

Το Piaggio MP3 Yourban 300 έχει τιμή 5.590 ευρώ και το ΜP3 Yourban 300 LT προσφέρεται στην τιμή των 5.990 ευρώ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΤΙΜΗ:5.990 ευρώ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ:Τετράχρονος, μονοκύλινδρος, 4βάλβιδος
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ:22.3 ίπποι στις 7.750 σ.α.λ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ / ΠΙΣΩ:
Αρθρωτή ανάρτηση με βραχίονες/Δύο αμορτισέρ
ΦΡΕΝΟ
ΜΠΡΟΣΤΑ / ΠΙΣΩ:
Δυο δισκόφρενα 240 χιλ./Δισκόφρενο 240 χιλ.
ΤΡΟΧΟΣ
ΜΠΡΟΣΤΑ / ΠΙΣΩ:
13x3.14 (ελαστικά 110/70 μπροστά 140/60 πίσω)
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ:1440 mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ:780 mm
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ:11 lt
ΒΑΡΟΣ:217 kg
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Piaggio Hellas, Yμηττού 259, τηλ. 210 7572 100