fbpx

Piaggio MP3 500 HPE Sport Advanced: Άφιξη και ανακοίνωση τιμής

Ένα 500 που οπισθοδρομεί…

Έφτασε στην Ελλάδα το νέο Piaggio MP3 500 HPE Sport Advanced, με την τιμή να ανακοινώνεται από την Piaggio Ελλάς στα 10.940 ευρώ. Μέσα στην ανακοίνωση του μοντέλου υπήρχε και μια μικρή έκπληξη-καινοτομία: το 500 έχει και όπισθεν!

Γνωστά  για τις βελτιώσεις και τις καινοτομίες που φέρνουν κατά καιρούς, τα τρίτροχα της Piaggio πρωτοτυπούν για άλλη μια φορά εισάγοντας αυτό το νέο σύστημα στο MP3 500 HPE Sport Advanced.

Mε τον βελτιωμένο μονοκύλινδρο κινητήρα 500 ΗΡΕ ισχύος 44,2 ίππων, το Piaggio MP3 500 HPE Sport Advanced διαθέτει κεφαλή με τέσσερις βαλβίδες, έναν εκκεντροφόρο, τροφοδοσία ηλεκτρονικού ψεκασμού και ηλεκτρονικό γκάζι με επιλογές στη χαρτογράφηση (στάνταρ και οικονομική).

Η καινοτομία του συγκεκριμένου 500 είναι η προσθήκη όπισθεν – ένα σύστημα που για πρώτη φορά εμφανίζεται στα τρίτροχα σκούτερ. Επίσης διαθέτει στον στάνταρ εξοπλισμό traction control.

Βελτιωμένη είναι και η μεγάλη σέλα, που διαθέτει υποστήριξη για τη μέση του αναβάτη (λόγω δεύτερου επιπέδου) αλλά πλέον και του συνεπιβάτη (στήριγμα στο τέλος της).

Στα όργανα του Piaggio MP3 500 HPE Sport Advanced συναντάμε μια ψηφιακή οθόνη πολλών λειτουργιών και δυνατότητα σύνδεσης με smartphone.

Η τιμή του ανακοινώθηκε στα 10.940 ευρώ.

Παράλληλα, από την αντιπροσωπεία ανακοινώθηκε και η τιμή του νέου σπορ Piaggio Zip 50 S στα 1.630 ευρώ, όπως και του Aprilia SR 50 GP Replica στα 2.870 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.piaggio.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ