fbpx

PIAGGIO BEVERY 300 S, BEVERLY 350 S: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Ενδοοικογενειακή κόντρα

 Σαν να μην έφτανε που τα Beverly 300 και 350 χρησιμοποιούν ακριβώς την ίδια εμφάνιση, τώρα βάφονται και στα ίδια ματ, “πολεμικά” χρώματα, φορώντας και τον κωδικό “S” δίπλα στο όνομά τους. Το παλαιότερο 300 και το νεότερο 350 της οικογένειας των Beverly έρχονται στην Ελλάδα και διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

 Το μικρότερο, το Piaggio Beverly 300 S, βαμμένο μαύρο ματ ήρθε ήδη στην Ελλάδα, το είδαμε και με τα μάτια μας, και κοστίζει όσο και η γνωστή μας υπάρχουσα έκδοση, δηλαδή 4.370 ευρώ. Οι διαφορές του μοντέλου “S” είναι μικρές, πέρα από τον χρωματισμό των περιφερειακών πλαστικών του, και βρίσκονται κυρίως στην ελαφρώς διαφορετική σέλα, τους καθρέφτες και τις ζάντες, που είναι βαμμένες μαύρες. Εκτός από το μαύρο ματ, το Beverly 300 S, θα κυκλοφορεί και σε γκρίζο ματ.

Piaggio Beverly 300 S, ήρθε, με τιμή 4.370 ευρώ

Piaggio Beverly 300 S, ήρθε, με τιμή 4.370 ευρώ

 Όσο για το μεγαλύτερο, το Piaggio Beverly 350 S, θα φτάσει στην ελληνική αγορά μέχρι το τέλος του μήνα, βαμμένο και αυτό σε ματ χρώματα, στην έκδοση ABS/ASR και η τιμή του θα είναι 5.570 ευρώ.

Πρόκειται για το μοντέλο που είχαμε συναντήσει στο τελευταίο σαλόνι του Μιλάνο τον Νοέμβριο και διακρίνεται για τις σπορτίβικες λεπτομέρειες που φοράει (κόκκινες πινελιές σε διάφορα σημεία) αλλά και τη διαφορετική σέλα και τη φιμέ, κοντή ζελατίνα στο τιμόνι, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία.

Piaggio Beverly 350 S, έρχεται μέχρι το τέλος του μήνα με τιμή 5.570 ευρώ

Piaggio Beverly 350 S, έρχεται μέχρι το τέλος Άπριλιου ’14, με τιμή 5.570 ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ