fbpx

PIAGGIO BEVERLY 300, by Police, 2016: Πολιτικό, όχι αστυνομικό

Lifestyle… ιταλιάνο

Για κάποιον απρόσεκτο το συγκεκριμένο Beverly θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο μέσα στις μεγάλες και κατάμεστες αίθουσες του σαλονιού του Μιλάνου, αλλά τελικά ήταν μοντέλο 2016… Κείμενο, φωτογραφίες: του απεσταλμένου μας στο Μιλάνο, Piaggio

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όταν πρωτοείδε ο απεσταλμένος μας στο Μιλάνο το μαύρο ματ Beverly πάνω σε βάθρο στο σαλόνι της EICMA με ένα τoσοδά λογότυπάκι “Police” πάνω στην ποδιά του, προς στιγμή πίστεψε ότι η ιταλική αστυνομία είχε κλείσει συμφωνία προμήθειας με σκούτερ από την ομοεθνή της Piaggio. Ξέρετε για αυτές τις βοηθητικές υπηρεσίες που συνηθίζεται να χρησιμοποιούν σκούτερ οι αστυνομίες ανά τον κόσμο.

Αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά… κατάμαυρο αστυνομικό; Σα να παραείχε πολύ στυλ και ύφος το Beverly. Και τελικά lifestyle ήταν η υπόθεση, κι όχι στην υπηρεσία του νόμου…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αειθαλές αποδεικνύεται το design του Beverly το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση λέγεται Piaggio Beverly 300 by Police. Το Beverly 300 by Police κινείται με τον γνωστό, εδώ και χρόνια, κινητήρα των 278cc, μονοκύλινδρο 4χρονο, 4βάλβιδο με ηλεκτρονικό ψεκασμό, που αποδίδει ισχύ 22,2 hp στις 7.250 rpm και μέγιστη ροπή 2,3 kgm στις 5.750 rpm.

H χρωματική επιλογή και οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τα απλά Beverly S που κυκλοφορούν και στην Ελλάδα έγιναν μετά από συνεργασία της Piaggio με τη γνωστή εταιρία lifestyle οπτικών ειδών – και όχι μόνο – Police.

Πρόσφατα μάλιστα η εταιρία υπέγραψε με τον Neymar Jr σαν πρεσβευτή στην προώθηση των προϊόντων της, μετά τους Bruce Willis, George Clooney, David Beckham και Antonio Banderas με τους οποίους συνεργαζόταν η Police στο παρελθόν.

piaggio-beverly-300-by-police-2016-01 piaggio-beverly-300-by-police-2016-03piaggio-beverly-300-by-police-2016-01

Το μαύρο ματ χρώμα του Piaggio Beverly 300 by Police διανθίζεται από ασημένιες λεπτομέρειες, όπως στις μπότες του πιρουνιού, στην περίμετρο των ζαντών, αλλά και τα χρωμιωμένα σηματάκια “Police” στο κατώτερο τμήμα της ποδιάς και κάτω από το λογότυπο Beverly στα πλαϊνά καπάκια, τους καθρέφτες, τα αντίβαρα του τιμονιού, το πλαίσιο του προβολές και τη “γραβάτα” στο μπροστινό τμήμα της ποδιάς.

Όλα τα παραπάνω μαζί με τις χρυσές δαγκάνες των δισκόφρενων δημιουργούν τελικά ένα διακριτικό μεν, υψηλής καλαισθησίας δε, σύνολο. Μαζί με το σκούτερ προσφέρεται και αντίστοιχης αισθητικής ανοικτό κράνος που ταιριάζει απόλυτα με το στυλ του Beverly.

piaggio-beverly-300-by-police-2016-04piaggio-beverly-300-by-police-2016-05

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ