fbpx

PΙAGGIO BEVERLY 350 ABS/ASR, “S”, 2014: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ…

Βαμμένο, στα σπορ

Ήταν άραγε το γκρίζο ματ Beverly 350 “S”, που εμφανίστηκε στο σαλόνι του Μιλάνο, ένα μοντέλο που θα βγει στην παραγωγή ή ένα πρωτότυπο σκούτερ που παρουσιάστηκε για να αφουγκραστεί τις επιθυμίες του κοινού; Το μέλλον θα δείξει. ΚΕΙΜΕΝΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Χωρίς περαιτέρω πληροφορίες για δημοσιογράφους ή κοινό παρουσιάστηκε στο περίπτερο της Piaggio, στο σαλόνι του Μιλάνο, ένα γκρι ματ Beverly 350, που φορούσε το ενδεικτικό χαρακτηριστικό γράμμα “S” (sport, μάλλον) δίπλα στο όνομά του.

Με τη συγκομιδή των νέων μοντέλων της Piaggio για το 2014, στο σαλόνι EICMA του Μιλάνο να είναι ελάχιστη, αφού το μόνο νέο μοντέλο ήταν η Vespa Primavera, το ενδιαφέρον έπεσε πάνω στην σπέσιαλ έκδοση του Beverly 350 ABS/ASR.

Το βασικό χρώμα του “S” είναι γκρι μεταλλικό, ματ, ενώ την αντίθεση κάνει το γυαλιστερό μαύρο χρώμα σε κάποια σημεία και οι κόκκινες πινελιές σε διάφορα σημεία. Τα μαύρα τμήματα των πλαϊνών καπακιών και οι βάσεις του μπροστινού φτερού παρεμβάλλουν μια κόκκινη γραμμή για να συναντήσουν το γκρίζο, ενώ σε μαύρο χρώμα είναι και η κορυφή του τούνελ.

Μαύρο ίδιο χρώμα χρησιμοποιούν και τα εσωτερικά πλαστικά της ποδιάς, το προστατευτικό του τελικού της εξάτμισης, αλλά και οι ζάντες, που αναγράφουν το όνομα του σκούτερ με κόκκινα γράμματα, πάνω στην περίμετρο του τροχού.

Μια ελαφρώς φιμέ κοντή ζελατίνα πλαισιώνει τον μονό προβολέα του τιμονιού. Η διόροφη σέλα είναι διαφορετικής σχεδίασης, με νέο κάλυμμα και χρησιμοποιεί κόκκινες ραφές. Όμορφο το Beverly 350 “S”; Σαφώς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ