fbpx

NIU UQi GT: Ήρθε στην Ευρώπη

 Ένα ακόμα για την απαιτητική αγορά

Η NIU Technologies μια απ΄πο τις πιο γνωστές εταιρείες ηλεκτρικών σκούτερ στον κόσμο, ανακοινώνει την άφιξη ενός ακόμα μοντέλου στην Ευρωπαϊκή αγορά, του Niu UQi GT, που είχε παρουσιαστεί στην έκθεση EICMA 2019.

Με εκείνα και με τ’ άλλα, εκμεταλλευόμενη το κενό στην αγορά και την αντίστοιχη ζήτηση, η NIU έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο ηλεκτρικά σκούτερ από το 2015 που πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά!

Κι ενώ οι χρήστες των NIU έχουν ξεπεράσει τα 4,3 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα με μηδενικές εκπομπές, η εταιρία έχοντας αποκτήσει μεγάλη τεχνογνωσία,  επεκτείνει τώρα τη γκάμα της με το νέο UQi GT.

Ο σχεδιασμός αποτελεί εξέλιξη του μινιμαλιστικού UQi, μια ελαφριά κατασκευή που προτιμάται από το κοινό για μετακινήσεις μικρής εμβέλειας.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, το UQi GT Pro και το UQi GT Sport. Το UQi GT τροφοδοτείται από μπαταρίες 48V 42/31Ah με κινητήρα 1.500 W. Το UQi GT μπορεί να πετύχει μέγιστη αυτονομία 75 km και μέγιστη ταχύτητα 45 km/h.

Στον ιστότοπο της εταιρίας μπορεί κάποιος να προπαραγγείλει το UQi GT με τιμές που ξεκινούν από 2.599 ευρώ.

Σε μια νέα εποχή που έχει ανάγκη από μικρές μετακινήσεις “(μικροκινητικότητα” τις ονομάζουν) σε αστικά περιβάλλοντα, η NIU φιλοδοξεί να δημιουργεί λύσεις που θα μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες θα μετακινούνται στις πόλεις τους τα επόμενα χρόνια.

Όλα τα σκούτερ NIU είναι συνδεδεμένα με ένα σύστημα cloud και μια εφαρμογή, παρέχοντας στους πελάτες δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση της μπαταρίας, τη γεωγραφική τοποθεσία μέσω GPS και την αντικλεπτική ανίχνευση.

Η NIU προσφέρει επίσης ενημερώσεις over-the-air (OTA) για τα σκούτερ επόμενης γενιάς. Ένα ηλεκτρικό σκούτερ έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ένα άτομο 50 χιλιόμετρα με 1 kWh ενέργειας, κάνοντάς το τουλάχιστον πέντε φορές πιο αποδοτικό από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η NIU έχει αποκτήσει ηγετική θέση στην αγορά σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, ενώ μόνο στην Κίνα, είναι παρούσα με περισσότερα από 1.000 σημεία πώλησης.

Εκτός Κίνας, τα σκούτερ της NIU πωλούνται σε περισσότερα από 800 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων σημείων πώλησης στο Παρίσι, το Άμστερνταμ, το Μιλάνο, το Λονδίνο, τη Στοκχόλμη, το Μπουένος Άιρες και πολλές άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες: www.niu.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ