fbpx

MONTEΛΟ 2013: ΗΟΝDA PCX 125, LIMITED EDITION

Για την Ιαπωνία και μόνον (δυστυχώς…)

Αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό το πόσο μπορεί ένας νέος χρωματικός συνδυασμός να μεταμορφώσει ένα σκούτερ σε τέτοιο βαθμό. Απόδειξη να νεα, περιορισμένης κυκλοφορίας, limited edition Ηοnda PCX 125, που δυστυχώς θα κυκλοφορήσουν μόνο στην Ιαπωνία.

Λίγοι θα είναι οι τυχεροί που θα αποκτήσουν τα νέα limited edition PCX και μάλιστα αυτοί οι “λίγοι” θα είναι Ιάπωνες! Η Honda αποφάσισε να κυκλοφορήσει στην αγορά της πατρίδα της μια ειδική έκδοση του PCX 125 που ονομάζεται “PCX Special Edition” με ειδικό βάψιμο. Η προσφορά άρχισε από προχθές 14 Δεκεμβρίου και θα διατεθεί σε 4.000 κομμάτια.

Ο άσπρος συνδυασμός που είναι και ο πιο εντυπωσιακός αλλάζοντας δυναμικά τα PCX που ξέραμε ονομάζεται “Pearl Himalayas White” και αφορά την εμφάνιση των αγωνιστικών Honda, που χρησιμοποιούν το λευκό σαν βασικό χρώμα με λωρίδες κόκκινου και λεπτότερες μπλε γραμμές, ενώ οι αλουμινένιες ζάντες έχουν βαφτεί χρυσές. Με τα ίδια χρώματα εμφανίζεται φέτος και η σπορ ναυαρχίδα της Honda, η CBR1000RR CBR.

Ο δεύτερος συνδυασμός ονομάζεται “matte gun powder black metallic”, με βασικό χρώμα το μαύρο ματ, που διακόπτεται από χρυσές γραμμές, Γυαλιστερό μαύρο χρησιμοποιείται στο ρύγχος, τα πλαϊνά καπάκια, στα εξωτερικά πλαστικά του δαπέδου, και τα ελατήρια των αμορτισέρ. Η τιμή των PCX Special Edition θα είναι 306.600 γιεν (2.800 ευρώ).

Όπως είναι γνωστό τα PCX κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Honda στην Ταϊλάνδη, από την Honda Thailand Manufacturing Co., Ltd.. σε 1.800 κομμάτια για τον άσπρο συνδυασμό και 2.200 κομμάτια για τον μαύρο. Το εργοστάσιο της Ταϊλάνδης ξεκίνησε να παράγει προϊόντα της Honda το 1967 κατασκευάζει μοτοσυκλέτες, εξαρτήματα μοτοβιομηχανίας, αυτοκινητοβιομηχανίας και γεννήτριες έχει δυνατότητα παραγωγής 1,5 εκατομμυρίων δικύκλων τον χρόνο! Λίγα πράγματα δηλαδή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ