fbpx

MODENAS ELEGAN 250: Δια χειρός Kymco

Αδελφάκι Μαλαισιανό…

Η μαλαισιανή Modenas παίρνει για δεύτερη φορά τη βοήθεια της ταϊβανέζικης Kymco και παρουσιάζει στη χώρα το Modenas Elegan 250, που είναι ίδιο με μοντέλο που κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Για δείτε, μπορείτε να το βρείτε;

Δύο χρώματα μόνο. Ένα άσπρο κι ένα γκρίζο και τέλος για το νέο σκούτερ της Modenas που λέγεται Elegan 250, παραείναι καλλίγραμμο και κάπως γνώριμο.

Ή μάλλον πολύ γνώριμο, αφού πρόκειται για το Kymco X-Town, αλλά με κινητήρα 250 κυβικών και όχι 125 ή 300 που κυκλοφορεί στην Ευρώπη.

Το νέο maxi scooter της Modenas φοράει σιρίτια στα πλάγια και το φέρινγκ, αλλά και το λογότυπο της εταιρίας κάτω από τη ζελατίνα, ενώ το χαραγμένο “ Kymco” έχει ξεχαστεί πάνω στις δαγκάνες των φρένων.

Ένα δισκόφρενο τύπου μαργαρίτα για κάθε τροχό έχει το 250 και απ’ ότι βλέπουμε δεν είναι εφοδιασμένο με ABS, όπως τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά “αδέλφια” του.

Η ιπποδύναμη του τετράχρονου, υγρόψυκτου, ψεκαστού κινητήρα των 249 κυβικών είναι 22 ίπποι, στις 7.000 rpm, ενώ το βάρος του Modenas Elegan 250 δεν ξεπερνάει τα 193 κιλά.

Οι τροχοί είναι 14 ιντσών μπροστά και 13 ιντσών πίσω, υπάρχει πολύς αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα και το ντεπόζιτο βενζίνης χωράει 12,5 λίτρα.

Η τιμή του Modenas Elegan 250 στη Μαλαισία είναι φυσικά χαμηλότερη απ’ ότι μπορούμε να φανταστούμε, μόλις τα 2.800 ευρώ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ