fbpx

LML: ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΕΣ ΒΕΣΠΕΣ, ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟ, ΣΕ 125, 150 ΚΑΙ 200cc

Ακάθεκτοι προχωρούν οι Ινδοί!

Η ινδική εταιρία LML ανακοίνωσε την παρουσίαση δυο νέων μοντέλων στο Σαλόνι του Μιλάνο, που έρχεται τον Νοέμβριο. Πέρα από τα νέα χρώματα, που είναι πολύ ενδιαφέροντα και ξεφεύγουν από την πεπατημένη, η LML θα παρουσιάσει δύο μοντέλα σε 125, 150 και 200 κυβικά εκατοστά, με τετράχρονους κινητήρες και στο μέλλον ψεκασμό στην τροφοδοσία!


Σημειώστε ότι ήδη στην Ιταλία κυκλοφορεί η τετράχρονη 200 της LML με καρμπυρατέρ. Η LML θα επιδείξει όλη την γκάμα των σκούτερ της στο Μιλάνο, που στηρίζονται στην PX της Piaggio, αφού το ινδικό εργοστάσιο συνεργαζόταν στο παρελθόν με την ιταλική εταιρία.

Υπάρχουν πολλές βελτιώσεις, σε πλήθος σημείων των δίχρονων και των τετράχρονων μοντέλων: φλας, στοπ, μπροστινό φανάρι, όργανα, κ.λπ.

Η διαρκής εξέλιξη των ινδικών Βέσπα έρχεται σε συνεργασία με τον ιταλό αντιπρόσωπο της φίρμας, που απ’ ότι δείχνουν οι πωλήσεις του δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα. Το αντίθετο μάλιστα, ξεπερνώντας τις 2.000 τεμάχια τον χρόνο, στην ιταλική και μόνο αγορά.

Το δρόμο για την συνέχιση και την επιβίωση της κλασικής PX (στην Ευρώπη των αυστηρών προδιαγραφών ρύπων) τον δείχνει η LML. Τέσσερις χρόνοι και ψεκασμός… καθόλου άσχημα.

 

 

 

 

 

 

Ο τετράχρονος κινητήρας των 200cc της LML κυκλοφορεί ήδη και χρησιμοποιεί καρμπυρατέρ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ