fbpx

KYMCO XCITING 400i, ABS, 2018: Ανανεώνεται ριζικά!

Στα βήματα του ΑΚ 550

Με ριζική ανανέωση προβλέπεται να παρουσιαστεί το νέο Kymco Xciting 400i ABS στο σαλόνι του Μιλάνο που έρχεται σε λίγες μέρες, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Προς τα που θα τραβήξει όμως το ανανεωμένο maxi scooter 400 κυβικών; Προς την πεπατημένη ή προς την επιθετική πολιτική και γραμμή που εγκαθίδρυσε το κορυφαίο σκούτερ της Kymco, το ΑΚ 550, που τόσο θόρυβο έχει δημιουργήσει γύρω από το όνομά του, σημειώνοντας αξιόλογες πωλήσεις στις ευρωπαϊκές αγορές;

Το μόνο στοιχείο που έχουμε χειροπιαστό, είναι το σύντομο, ασαφές και αφαιρετικό teaser (“πειραχτήρι” ή “προκλητικό” να το μεταφράζουμε;) βίντεο της εταιρίας, όπου στη μια πλευρά εμφανίζεται το νέο concept σκούτερ που βασίζεται πάνω στο 550 και στην άλλη, το μπροστινό μέρος του νέου Kymco Xciting 400i ABS του 2018.

Είχαμε παρουσιάσει ήδη από πέρσι ένα Xciting 400i (πατήστε εδώ) που είχε εμφανιστεί σε κινέζικο σαλόνι, το οποίο όμως διατηρούσε τις προηγούμενες σπορ γραμμές των scooter της Kymco.

Πιστεύουμε ότι το νέο Kymco Xciting 400i ABS του 2018 θα είναι πιο αιχμηρό και επιθετικό στην όψη του και θα δανείζεται μερικά στοιχεία από το ΑΚ 550, έτσι ώστε να ταυτιστεί με τη νέα σπορ τάση, που θέλει να περάσει η Kymco σαν “εταιρική γραμμή”.

Ο κινητήρας θα είναι μονοκύλινδρος, το πιρούνι (δεν θα ήταν άσχημα να είναι ανάποδο) το πιθανότερο να είναι συμβατικό, δύο δισκόφρενα θα υπάρχουν μπροστά και ένα πίσω και… και τα υπόλοιπα στο σαλόνι του Μιλάνο που πλησιάζει ολοταχώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ