fbpx

KYMCO X-TOWN CT 300, 2020: Νέο 300άρι

H εύκολη πόλη

Γράφεται CT, διαβάζεται City (πόλη) και το συγκεκριμένο σκούτερ γίνεται ακόμη πιο πρακτικό χάρη στο νέο εντελώς επίπεδο δάπεδο. Το Kymco X-Town CT 300 είναι μια λύση ιδανική για αυτούς που διανύουν πολλές διαδρομές μέσα στην πόλη κι έχουν μεγαλύτερα φορτία να μεταφέρουν.

Το Kymco X-Town CT που το γνωρίσαμε σαν 125 παρουσιάζεται τώρα στην έκδοση 300, η οποία έχει σχεδιαστεί με ένα μοντέρνο και εντελώς ανανεωμένο στυλ.

Η εμφάνισή του Kymco X-Town CT 300 χαρακτηρίζεται από το νέο μεγάλο μπροστινό φωτιστικό σώμα – full LED – που είναι ιδιαίτερης σχεδίασης.

Αλλά η πραγματική καινοτομία του X-Town CT 300 είναι το δάπεδό του: μέσω της μεγάλης σωλήνας που περνάει από κάτω του, έχει δώσει τη δυνατότητα της δημιουργίας ενός εντελώς επίπεδου δαπέδου.

Από την παρουσίαση στο Μιλάνο (Φωτό Νικ. Βιτσιλάκης)

Εκτός από τον μεγάλο και άνετο χώρο που προσφέρει για τα πόδια του αναβάτη, έχει και τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίου.

O μονοκύλινδρος τετραχρόνος κινητήρας των 276 κυβικών εκατοστών αποδίδει 25,4 ίππους και ροπή 25 Nm και είναι ίδιος με του X-Town 300.

Οι τροχοί είναι 13 ιντσών μπροστά και πίσω (με διαστάσεις ελαστικών 120/70 μπροστά και 150/70 πίσω) και τα δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα διαθέτουν δικάναλο ABS.

Το Kymco X-Town CT 300 θα είναι διαθέσιμο στο κοινό στα μέσα του 2020 – θα έρθει και στην Ελλάδα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας – σε τιμή που δεν έχει καθοριστεί ακόμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ