fbpx

KYMCO X-TOWN 300i ABS, 2018: Red Edition

Ειδική, κατακόκκινη έκδοση

Το γνωστό Kymco X-Town 300i ABS βγήκε στην Ιταλία σε μια ειδική έκδοση κόκκινου χρώματος. Και όπου να ‘ναι έρχεται κι από τα μέρη μας…

Το maxi scooter της Kymco με τον υγρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα των 24.5 ίππων που εστιάζει στην άνεση και την πρακτικότητα των μετακινήσεων με στόχο να καλύψει με ευελιξία την κίνηση της πόλης, αλλά και τις μεγαλύτερες διαδρομές εκτός πόλης, υπήρχε μέχρι σήμερα σε τρία χρώματα: μαύρο, άσπρο, γκρι-γραφίτη.

Σύντομα θα προστεθεί κι ένα φλογερό, “ιταλικό”, κόκκινο, ένας χρωματισμός που τονίζει τις μοντέρνες γραμμές του και προσφέρει μια σπορ πινελιά στο design.

Στον εξοπλισμό του Kymco X-Town 300i συναντάμε: κεντρικό και πλαϊνό σταντ, σχάρα, πλήρη ψηφιακός-αναλογικός πίνακας οργάνων με στροφόμετρο, κεντρικός διακόπτης πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

To 300 διαθέτει επίσης αλάρμ, ένδειξη service, παροχή ρεύματος με θύρα USB. Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη, αναβάτη και συνεπιβάτη.

Τα φρένα είναι μπροστά και πίσω δισκόφρενα, με σωληνάκια υψηλής πίεσης και χρησιμοποιούν ABS νέας γενιάς, με τις μανέτες να είναι ρυθμιζόμενες. Οι τροχοί είναι 14 ιντσών μπροστά και 13 πίσω.

H τιμή του νέου Kymco X-Town 300i ABS σε κόκκινο χρώμα είναι ίδια με τα υπόλοιπα αδελφάκια του στις 4.495 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: Μοto Trend, Βρυούλλων 56 & Εθν. Οδός Αθηνών-Λαμίας, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα, τηλ 210 25 85991-2, www.kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ