fbpx

KYMCO SUPER-8 125, 2014: ΗΡΘΕ, ΣΤΑ 1.845 ΕΥΡΩ

14 ίντσες, για την πόλη

 Το Kymco Super-8 125, ένα σκούτερ που ζει και αναπνέει για να κινείται μέσα στην πόλη ανανεώνεται για το 2014. Η σπορ εμφάνισή του σχεδόν κρύβει τις ικανότητές του που έχουν να κάνουν με την ευκολία χρήσης και τη χρηστικότητά του, απευθυνόμενο σε ένα νεανικό κυρίως κοινό.

Ο μονοκύλινδρος, αερόψυκτος τετράχρονος κινητήρας των 124,6 κ.εκ., αποδίδει 9,6 ίππους και διαθέτει τα συστήματα Air Cut Valve (ACV) και TPS (αισθητήρας θέσης γκαζιού), που βελτιώνουν την απόδοση του κινητήρα και φροντίζουν την εξοικονόμηση καυσίμου.

Οι αισθητικές αλλαγές στο νέο Super-8 125 περιλαμβάνουν νέα πλαστικά τμήματα, νέα γραφικά και διχρωμίες που διαμορφώνουν ένα σύνολο ακόμα πιο σπορτίβικο. Ο διπλός προβολέας αλογόνου έχει μεγαλώσει και έχει ενοποιηθεί στο κέντρο του και εκμοντερνιστεί, διαθέτοντας μεγαλύτερη ισχύ, διαφανές τζάμι και μια σειρά φωτιστικών LED στο κάτω τμήμα του.

Τα φλας έχουν αλλάξει θέση και σχήμα, με τα εμπρόσθια να έχουν ενσωματωθεί στο φέρινγκ και τα αντίστοιχα πίσω φλας να ενσωματώνονται στο φωτιστικό σώμα.

Οι τροχοί είναι μεσαίας διαμέτρου 14 ιντσών, διάσταση που θεωρείται χρυσή τομή μεταξύ ευκολίας χρήσης και σταθερότητας.

Το δάπεδο είναι επίπεδο και υπάρχει άγκιστρο για τσάντες κάτω από το τιμόνι στην αντίστοιχη κολόνα. Παράλληλα ο αποθηκευτικός χώρος που βρίσκεται κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει κράνος τύπου φουλφέις.

Τα φρένα του Kymco Super-8 125 είναι δισκόφρενο τύπου “μαργαρίτα” διαμέτρου 240 χιλιοστών μπροστά και ταμπούρο διαμέτρου 130 χιλιοστών πίσω.

Τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη είναι αναδιπλούμενα, υπάρχει μια κοντή, σπορ φιμέ ζελατίνα στο τιμόνι, τα όργανα διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ενδείξεις. Τα δύο αμορτισέρ πίσω ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση.

Το μεταξόνιο βρίσκεται στα 1.315 χιλιοστά, το ύψος σέλας είναι 780 χιλιοστά και το βάρος στα 117 κιλά.

Το ντεπόζιτο έχει χωρητικότητα 6.0 λίτρων και οι διαστάσεις των ελαστικών 110/80–14 μπροστά και 120/80-14 πίσω.

Η τιμή βρίσκεται στα 1.845 ευρώ, με το Kymco Super-8 125 να καλύπτεται με διετή ολική εγγύηση και από την αντιπροσωπεία δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή χρηματοδότησης μέχρι 72 μήνες.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr & www.facebook.com/kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ