fbpx

KYMCO FILLY 125: Παρουσιάστηκε επίσημα στην Ισπανία

Ειδικά για το γυναικείο κοινό

Παρουσιάστηκε μόλις χθες στην ισπανική αγορά το νέο Kymco Filly 125, ένα σκούτερ που απευθύνεται σε κυρίως σε γυναικείο κοινό και έχει αποδείξει την αξιοπιστία του, αφού έχει δοκιμαστεί στις ασιατικές αγορές, όπου ονομάζεται Kymco Many.

Η Kymco στην Ισπανία διατηρεί μια ηγετική θέση στις πωλήσεις των σκούτερ, αλλά και όλων των δίτροχων της αγοράς. Στην πρόσφατη παρουσίαση της εταιρίας παρουσιάστηκε η “γυναικεία” σειρά σκούτερ της εταιρίας με τα People One, Like, αλλά και το ολοκαίνουργιο για την Ευρώπη Kymco Filly 125.

Mε το γυναικείο κοινό να είναι πολύ δυναμικό στην Ισπανία η Kymco προχώρησε στην εισαγωγή ενός σκούτερ που λόγω των μικρών διαστάσεων και του ύψους σέλας θα ταιριάζει πολύ καλά σε αυτό.

Υπολογίζεται ότι το γυναικείο κοινό απορροφά το 38% των πωλήσεων σκούτερ της Kymco στην Ισπανία. Καθόλου ευκαταφρόνητος αριθμός.

Οι βελτιώσεις που έχει δεχθεί το Kymco Filly 125 σε σχέση με το ταϊβανέζικο-ασιατικό Kymco Many 125 είναι καταρχήν το μονοκάναλο ABS, για τον μπροστινό τροχό από την Continental, ενώ έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων – οθόνη LCD – σε αντίθεση με το ταϊβανέζικο μοντέλο που έχει αναλογικό όργανο.

Οι τροχοί του Kymco Filly 125 είναι 12 ιντσών, δισκόφρενο υπάρχει στον μπροστινό τροχό και ταμπούρο στον πίσω.

Με πολύ χαμηλό ύψος σέλας, μικρό βάρος στα 115 κιλά, μικρές διαστάσεις και εύκολο χειρισμό θα χρησιμεύσει ιδιαίτερα στα χαμηλότερα αναστήματα και τις κοπέλες για χρήση μέσα στην πόλη. Κάτω από τη σέλα χωράει ένα ανοικτό κράνος.

Ο κινητήρας είναι ο ίδιος με αυτόν του People One, με ιπποδύναμη 9,5 ίππων στις 7.750 rpm είναι τετράχρονος, διβάλβιδος αερόψυκτος και η τιμή που ανακοινώθηκε – δεν είναι χαμηλή – είναι στα 2.699 ευρώ, ακριβότερα από το νέο Kymco Like 125 που κοστίζει στην Ισπανία 100 ευρώ λιγότερα.

Το Kymco Filly ήταν το πρώτο 50άρι σκούτερ της εταιρίας, που φόρεσε τετράχρονο κινητήρα, το 1997 αυτό, 20 χρόνια πριν.

Mένει να δούμε αν το Kymco Filly 125 θα εισαχθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ