fbpx

KYMCO DT X360 ABS/TCS: Ήρθε στην Ελλάδα! Ανακοίνωση τιμής

Ήρθε το πρώτο Adventure σκούτερ στην Ελλάδα!

Μετά το λανσάρισμα του νέου Kymco DT X 360 ABS/TCS και την εισαγωγή του στην Ευρώπη, έρχεται και η σειρά της Ελλάδας, αφού αυτό το ιδιαίτερο maxi scooter με χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τον κόσμο των μοτοσυκλετών Adventure, μόλις πάτησε τις ρόδες του στα μέρη μας. Παράλληλα, η αντιπροσωπεία Moto Trend ανακοίνωσε την τιμή του.

Στην έκθεση σκούτερ μοτοσυκλετών στον Φλοίσβο έγινε το ελληνικό ντεμπούτο του Kymco DT X 360 ABS/TCS, ενός διαφορετικού μοντέλου που παραπέμπει στις crossover μοτοσυκλέτες.

Οι crossover μοτοσυκλέτες είναι χονδρικά μοτοσυκλέτες δρόμου, με όλη αυτή την εργονομική τακτοποίηση και τα περιφερειακά που τις κάνουν πολυχρηστικές και παράλληλα τους δίνουν τη δυνατότητα να κινηθούν – έστω και υποτυπωδώς – στο χώμα.

Στην ουσία και στο Kymco DT Χ360 χρησιμοποιούνται κάποια στοιχεία Adventure φιλοσοφίας, προκειμένου να προσδώσουν ένα διαφορετικό ύφος και κάποιες διευρυμένες δυνατότητες σε ό,τι αφορά την χρήση του, όπως για παράδειγμα τα ελαστικά χρήσης ασφάλτου-χώματος.

Τo Kymco DT X360 γίνεται αυτόματα “μια κατηγορία από μόνο του”, αφού είναι το πρώτο μοντέλο που εισάγει Adventure στοιχεία στα maxi/GT scooter, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη!

Μερικά από αυτά τα στοιχεία είναι το προτεταμένο ρύγχος/φτερό μπροστά, κάτω από τη μάσκα, η κοντή ζελατίνα και το σχήμα των δυο προβολέων στο φέρινγκ, οι βραχίονες των καθρεφτών, το προστατευτικό της εξάτμισης, τα ελαστικά, το μεγάλο “Χ” στα πλαϊνά καπάκια, η δίχρωμη σέλα, κ.λπ.

Ο κινητήρας του “Χ” είναι ένας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος και τετραβάλβιδος 321 cc, που αποδίδει 28,6 ίππους στις 7.500 rpm και 3,0 kgm ροπής στις 5.750 rpm. Το σκούτερ διαθέτει σύστημα Traction Control.

Οι τροχοί του 360 έχουν διάμετρο 14 ίντσες μπροστά και 13 ίντσες πίσω, και χρησιμοποιούν ελαστικά διαστάσεων 120/80-14 και 150/70-13 αντίστοιχα, ενώ το βάρος του σκούτερ ανέρχεται στα 175 κιλά (κενό), με το ρεζερβουάρ να χωράει 12,5 λίτρα.

Η τιμή του εντυπωσιακής (και σίγουρα ξεχωριστής) εμφάνισης Kymco DT X 360 ABS/TCS,  που διατίθεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς, στην Ελλάδα ανακοινώθηκε στις 5.690 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ