fbpx

KYMCO CV3, 2020: Στην παραγωγή το 2020

Έρχεται το “μεγάλο” τρίτροχο

Για περισσότερα από δύο χρόνια η Kymco εργάζεται συστηματικά πάνω στο τρίτροχο CV3, που είχε παρουσιαστεί σε επίπεδο πρωτότυπου στην EICMA του 2017, στο Μιλάνο. Στο ίδιο σαλόνι η ταϊβανέζικη εταιρία επαναφέρει το συγκεκριμένο σκούτερ, ανακοινώνοντας παράλληλα και την έναρξη της παραγωγής του μέσα στο 2020. Φωτογραφίες: Kymco, EICMA

Η ιδέα έχει αλλάξει ελαφρώς, καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει η οροφή, αλλά η σχεδίαση και οι βασικές αρχές του σκούτερ παραμένουν ίδιες.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο που βρίσκεται πολύ κοντά στο στάδιο της παραγωγής, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2020.

Αυτό που πρέπει να υπενθυμίσουμε είναι ότι το 2017 είχε παρουσιαστεί κι ένα άλλο σκούτερ από την Kymco, ένας κλώνο Honda X-ADV με “χωμάτινες” διαθέσεις (το CV2).

Τώρα το Kymco CV3 μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των τρίτροχων σκούτερ, όχι γιατί έχει έναν τρίτο τροχό, αλλά γιατί όταν μπει – με το καλό – στην παραγωγή, θα είναι το πρώτο τρίτροχο στον κόσμο με δικύλινδρο κινητήρα.

Ο τελευταίος προέρχεται από το πετυχημένο maxi scooter της Kymco, το ΑΚ550, με απόδοση πάνω από 53 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Παρουσίαση των πρωτότυπων Kymco CV3 και CV2 του 2017

Επίσης, το Kymco CV3 θα είναι το τρίτροχο σκούτερ με τον μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα, αφού αυτός φτάνει τα 550 κυβικά.

Στην EICMA η Kymco έδειξε και διάφορα after market αξεσουάρ που μπορούν να τοποθετηθούν πάνω στο Kymco CV3 550, όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

Με την παρουσίασή του 550 το 2020, η Kymco θα γίνει η 5η εταιρία που θα μπει στην αγορά τρίτροχων σκούτερ μετά τις Piaggio, Peugeot, Yamaha και Quadro.

Περισσότερες πληροφορίες για το Kymco CV3 θα έχουμε με τη νέα χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ