fbpx

KYMCO C SERIES CONCEPT: Έρχονται νέα σχήματα

Νέοι δρόμοι

Παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία, αλλά και μέσω FB στον υπόλοιπο κόσμο, το νέο πρωτότυπο adventure scooter το Kymco C Series, που δείχνει τις προθέσεις του και χονδρικά κινείται προς το δρόμο που χάραξε το Honda X-ADV, αλλά και των crossover μοτοσυκλετων.

Δια χειρός κ. Alen Ko, προέδρου της Kymco, που είναι ο άνθρωπος για τη δυναμική που εμφανίζει η ταϊβανέζικη εταιρία έγινε η παρουσίαση του νέου πρωτότυπου σκούτερ που θα δούμε ζωντανά στο σαλόνι της EICMA στο Μιλάνο, που ξεκινάει στις 7 Νοεμβρίου. Τι είπε όμως ο κ. Alen Ko;

Το νέο μας C Series Concept στοχεύει να κυριαρχήσει στην πρωτοεμφανιζόμενη κατηγορία των Adventure Tourer, στην οποία οι αναβάτες αναζητούν άνεση και πρακτικότητα, περιπέτεια και διασκέδαση”. Πως είπατε, “να κυριαρχήσει”; Άρα προορίζεται για μοντέλο παραγωγής, αυτό δεν μας λέει ο κύριος πρόεδρος;

Μια παρατήρηση μόνο εδώ: το πρωτότυπο σκούτερ που παρουσιάστηκε στο Motegi της Ιαπωνίας πέρα από την απόσταση του ρύγχους του φέρινγκ σε σχέση με τον μπροστινό τροχό γέρνει περισσότερο προς την κατεύθυνση του Honda Integra, παρά του X-ADV, το οποίο διαθέτει περισσότερα στοιχεία από μοτοσυκλέτα ψευδοεντούρο.

Προσέξτε επίσης δυο λεπτομέρειες στην επίσημη εικόνα που προβάλλει η εταιρία: παρότι το φόντο δείχνει χωματόδρομο στη ζούγκλα, το σκούτερ είναι εφοδιασμένο με λάστιχα δρόμου και ακτίνες στους τροχούς!

Η εμφάνιση πάντως στο σύνολό της είναι πολύ ενδιαφέρουσα και παρουσιάζει δυναμικά στοιχεία που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί σε σκούτερ της Kymco. Κι όλα αυτά δείχνουν ότι και στην κατηγορία των σκούτερ υπάρχει μια κινητικότητα-διερεύνηση για νέους δρόμους, αισθητικά και λειτουργικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ