fbpx

KEEWAY X BLADE 49, 2016: Το ομορφότερο

Δίχρονο και σπορ

Ένα από τα σκούτερ που έλαμψαν από πλευράς εμφάνισης στα πρόσφατα ευρωπαϊκά σαλόνια ήταν ένα πενηντάρι. Με απαράμιλλο ιταλικό design το Keeway X Blade 49 καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο του ομορφότερου μικρού scooter “από το ρύγχος μέχρι την ουρά”, όπως λέμε “από την κορυφή μέχρι τα νύχια”…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Keeway X Blade 49 είναι ένα σπορ μοντέλο φτιαγμένο για τους νέους αναβάτες με επιθετική εμφάνιση που θυμίζει σε σημεία supersport μοτοσυκλέτα.

Το ρύγχος, έχει δυο “σκυθρωπούς-έτοιμους για καυγά” προβολείς και μεγάλα φλας που κινούνται στις ίδιες γραμμές. Υπάρχει μεγάλο “μέτωπο” πάνω από τους προβολείς, ενίσχυση στο πλαίσιο στην περιοχή λαιμού-κινητήρα που δημιουργεί τούνελ στο δάπεδο. Εκεί τοποθετείται και η χωνευτή, αεροπορικού τύπου τάπα του ρεζερβουάρ.

Keeway Blade 50 - 5 Keeway Blade 50 - 4

Η ολοκλήρωση του σχεδιασμού του Keeway X Blade 49 έρχεται με μια μυτερή και υπερυψωμένη ουρά, αλλά και μια “αγωνιστικού τύπου” δίχρονη εξάτμιση με θάλαμο διαστολής, κούρμπα και τελικό κομμάτι “σιλανσιέ” που λέγαν και οι παλαιότεροι.

Δισκόφρενα υπάρχουν στον μπροστινό και στον πίσω τροχό και μάλιστα κυμματιστά, στοχεύοντας στο αποτελεσματικό φρενάρισμα σε όλες τις καταστάσεις.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο κινητήρας είναι δίχρονος, μονοκύλινδρος, αερόψυκτος με 49 κυβικά και αποδίδει 4,5 ίππους. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών και τα λάστιχα έχουν διαστάσεις 120 /70-12 μπροστά και 130/70-12 πίσω.
Το μεταξόνιο φτάνει τα 1.275 χιλιοστά και το βάρος τα 95 kg και το ντεπόζιτο χωράει 6,0 λίτρα βενζίνης. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμα για το αν θα εισαχθεί και στην Ελλάδα.

Keeway Blade 50 - 6

eicma sponsored by kymco

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ