fbpx

KEEWAY K-BLADE 125i, 2019: Νέα είσοδος στα 125

H sport κομψότητα της μετακίνησης

Μικρών διαστάσεων, πρακτικό για καθημερινή οδήγηση στην πόλη, για κοντινές μετακινήσεις, ευέλικτο και γρήγορο, το νέο ελαφρύ σκούτερ Keeway K-Blade 125i CBS

Ένα τέταρτο σκούτερ στην κατηγορία των 125 κυβικών έρχεται να προστεθεί σύντομα στη γκάμα της Keeway. Έτσι μετά τα Zahara 125, Cityblade 125, Logik 125 το Keeway K-Blade 125 συμπληρώνει με την όμορφή του σπορτίβικη εμφάνιση, την παλέτα με σκούτερ διαφορετικών προτιμήσεων και ύφους.

Το Keeway K-Blade 125 διαθέτει τροφοδοσία με ψεκασμό και τον αερόψυκτο κινητήρα που χρησιμοποιείται στο best seller Cityblade 125 και αποδίδει σχεδόν 9,0 ίππους, ενώ το βάρος είναι χαμηλό και βρίσκεται κοντά στα 115 κιλά.

Έχει τροχούς 14 ιντσών, δισκόφρενο στον μπροστινό τροχό (με 2έμβολη δαγκάνα) και ταμπούρο πίσω και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS στα φρένα του.

Το όργανο στο τιμόνι είναι πλήρως ψηφιακό, κάτω από τη σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για κράνος, ενώ στην ποδιά υπάρχουν και ανοικτές θήκες για μικροαντικείμενα.

Τα φώτα πορείας, ο προβολέας και το πίσω φωτιστικό σώμα είναι τεχνολογίας LED, αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο πάνω στο Keeway K-Blade 125 είναι η εμφάνισή του, που είναι πρωτότυπη. Είναι προϊόν εργασίας των σχεδιαστών της ιταλικής Benelli η οποία ανήκει στην εταιρία QJ… στην οποία ανήκει και η Keeway.

Με έντονα σπορ χαρακτηριστικά το Keeway K-Blade 125 διαθέτει μακρόστενο, σφηνοειδές μπροστινό τμήμα ποδιάς, με προβολέα πολύ κομψού σχήματος που πλαισιώνεται από LED, τη στιγμή που τα φλας ενσωματώνονται στην ποδιά. Γαμψό είναι και το μπροστινό φτερό που κατεβαίνει πάνω από τον τροχό, προσδίδοντας επιθετικότητα στο όλο design.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σύντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ