fbpx

Justin Bieber X Vespa: Η λευκή Βέσπα του Μπίμπερ…

Όλα Άσπρα!

Τι συμβαίνει όταν συναντιούνται δύο pop είδωλα;” ρωτάει το δελτίο τύπου της Piaggio, το οποίο αναφέρεται στην Vespa που “έβαψε” ο δημοφιλής τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ. Μα, απ’ ότι βλέπουμε, μια λευκή Vespa…

Πρόκειται ίσως για μια ακόμα εκκεντρικότητα ή ένα υπερτιμημένο project, αφού όσο κι αν προσπαθούμε δεν μπορούμε να δούμε τι ακριβώς νέο ή σημαντικό στοιχείο κομίζει στο χώρο η σπέσιαλ αυτή Vespa του  νεαρού (και για πολύ κόσμο αντιπαθητικού) τραγουδιστή Justin Bieber.

Από την άλλη, υπάρχει και πολύς κόσμος που αγαπά τον δύστροπο Καναδό σταρ, άρα σε αυτούς και αυτές μπορεί να αρέσει η Vespa που σχεδίασε ή, καλύτερα, για την οποία επέλεξε χρώμα ο Μπίμπερ, αφού είναι βαμμένη ολόκληρη λευκή.

Άσπρο βαμμένο το πλαίσιο/κουστούμι, άσπρη η σέλα, άσπρες οι ζάντες και τα γκριπ, άσπροι και οι καθρέφτες και το προστατευτικό της εξάτμισης.

Πιθανότατα οι “δημιουργοί” σχεδιαστές-συνεργάτες που τον βοήθησαν (καλά, δεν αποκλείεται να το έκανε και μόνος του, δεν χρειάστηκε και πολλή σκέψη) μπορεί να προέρχονταν από διαφορετικούς χώρους, οπότε δεν γνώριζαν ότι:

Πρώτα απ’ όλα, οι λευκές ζάντες είναι αισθητικά απαγορευμένες από παλιούς και νέους σκουτερίστες και μοτοσυκλετιστές.

Θεωρούνται απόλυτα ξεπερασμένες, έχουν “τελειώσει” από τη δεκαετία του ’90, που τις φορούσαν κυρίως οι σπορ και supersport κατασκευές. Επίσης, λερώνονται πανεύκολα και δείχνουν ιδιαίτερα άσχημες όταν συμβεί αυτό.

Δεύτερον,  απόλυτα ξεπερασμένες είναι και οι λευκές σέλες, γιατί θυμίζουν “καγκούρικες” μοτοσυκλέτες, “ιδιαίτερων” αναβατών-ιδιοκτητών, για να το πούμε κομψά, κάποιων που έπρεπε σώνει και καλά να ξεχωρίζουν… κι επίσης λερώνονται και φθείρονται/μαυρίζουν πολύ γρήγορα και τότε δείχνουν κι αυτές ιδιαίτερα άσχημες!

Για το άσπρο προστατευτικό του τελικού της εξάτμισης και τα άσπρα γκριπάκια στο τιμόνι… ουδέν σχόλιον, μην ξαναλέμε τα ίδια.

Α, ναι και τώρα που ξανακοιτάμε με αρκετή προσοχή, στα πλαϊνά καπάκια της Vespa Bieber Χ ίσα που αχνοφαίνονται κάτι ασημένιες φλογίτσες και το όνομα του δημιουργού βεβαίως-βεβαίως.

Πέρα από την πλάκα όμως – κι από την παραπάνω υποκειμενική άποψη (γούστα είναι αυτά…) – η Vespa κατά καιρούς έχει δεχτεί τις αισθητικές παρεμβάσεις διαφόρων σχεδιαστών, εκτός χώρου των δύο τροχών, με ανάμικτα αποτελέσματα, όπως οι Giorgio Armani, Christian Dior και Sean Wotherspoon που εφάρμοσαν πάνω στο αποδεδειγμένα κομψό στυλ της Vespa τη δημιουργικότητά τους, παρουσιάζοντας αποκλειστικά κομμάτια.

Φέτος, ήρθε η σειρά της συνεργασίας με τον διεθνή pop αστέρα Justin Bieber, ο οποίος προς τιμήν του οδηγεί δύο τροχούς. Τι είπε όμως για το project ο Justin;

«Η πρώτη φορά που οδήγησα Βέσπα ήταν κάπου στην Ευρώπη, πιθανώς στο Λονδίνο ή στο Παρίσι. Θυμάμαι ότι την είδα και σκέφτηκα: Θέλω να την οδηγήσω! Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Ο αέρας που φυσούσε τα μαλλιά μου, η απίστευτη αίσθηση ελευθερίας… ήταν διασκεδαστικό», σχολιάζει ο Justin.

Εμείς να πούμε με τη σειρά μας, ότι “αέρας στα μαλλιά”, περνάει όταν ΔΕΝ φοράς κράνος Tζάστιν… Απ’ ό,τι γνωρίζουμε τουλάχιστον…

(για τους ενδιαφερόμενους, οι παραγγελίες της Justin Bieber X Vespa έχουν αρχίσει ήδη από τις 20 Απριλίου διαδικτυακά)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ