fbpx

HUSQVARNA: Πλησιάζει η μέρα του ηλεκτρισμού

 Ηλεκτρικό σκούτερ το 2021

Ένα νέο μοντέλο θα προστεθεί απ’ ό,τι φαίνεται σύντομα στη γκάμα της θρυλικής Husqvarna, που ανήκει στους Αυστριακούς και την Pierer Mobility-ΚΤΜ, το οποίο θα είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ.

Πέρα από την ανακοίνωση που έκανε στα τέλη Αυγούστου η εταιρία για την παρουσίαση μιας ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας που θα ακολουθεί τις γραμμές της οικογένειας “Pilen” της Husqvarna, αλλά και τα ηλεκτρικά ποδήλατα με τα λογότυπα της Husqvarna και της νεοαποκτηθείσας Gas Gas, ανακοινώθηκε επίσης η παρουσίαση ενός κομψού, μοντέρνου ηλεκτρικού σκούτερ με κινητήρα 4 kW το οποίο εξελίσσεται εδώ και κάμποσο καιρό.

Η ημερομηνία λανσαρίσματός του έχει προγραμματιστεί μέσα στο 2021 και μάλιστα πριν από την έλευση της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας Husqvarna e-Pilen, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, στις γραμμές των κλασικών-naked αδελφών της.

H Husqvarna δεν έχει δώσει ακόμα κάποιο εμπνευσμένο όνομα στο σκουτεράκι της, εκτός από το e-Scooter… αν και πάνω στα πλαστικά του γράφεται – όπως θα δείτε – το “e-01”.

Husqvarna e-Scooter, 2021

H KTM (μητρική εταιρία) και η Husqvarna (θυγατρική) έχουν ήδη παρουσιάσει στην αγορά μικρές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες για χρήση εκτός δρόμου, την Freeride E-XC και το SX-E5 αντίστοιχα.

Husqvarna e-Pilen, 2022

Από τις πρόσφατες ανακοινώσεις γίνεται σαφές ότι η επέκταση της γκάμας των ηλεκτροκίνητων δίτροχων είναι μέσα στα άμεσα μελλοντικά πλάνα της εταιρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ