fbpx

HONDA X-ADV 750 : Με 3 τροχούς στο μέλλον!

 Θα μπει και η Honda στον κόσμο των 3τροχων;

Με τρεις τροχούς θα κυκλοφορήσει έκδοση του Honda X-ADV 750 στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με τους γιαπωνέζους δημοσιογράφους του περιοδικού Young Machine που επικαλούνται πηγές του εργοστασίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ένα τρίτροχο Honda X-ADV θα βγει στο μέλλον στην παραγωγή, με την Honda να θέλει να ανακόψει την πορεία και την φόρα της Yamaha με τα LMW, τα τρίτροχα της που είναι τρία ήδη στην παραγωγή (Tricity 125, 155, Niken 900) και μέσα στο 2019 θέλει θα δώσει την απάντησή της επί του θέματος.

Μάλιστα η Niken της Yamaha κυκλοφορεί φέτος και σε τουριστική έκδοση GT, ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς από την εταιρία των τριών διαπασών ένα τρίτροχο 300άρι με κινητήρα από ΧΜΑΧ 300, το οποίο έδειξε πρόσφατα σε σαλόνια (πατήστε εδώ).

Ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από το γιαπωνέζικο περιοδικό Young Machine

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι τα τρίτροχα (και τα τετράτροχα) σκούτερ ήρθαν για να μείνουν και έτσι η Honda θα θελήσει πιθανά να ακολουθήσει το ρεύμα.

Η Honda είχε παρουσιάσει στο Tokyo Motor Show του 2015 το μεγάλο τρίτροχο Neo Wing που χρησιμοποιούσε ανάρτηση μπροστά με διπλά ψαλίδια, ενώ οι πληροφορίες τώρα μιλούν για εντελώς διαφορετικά μονοπάτια, κυρίως πάνω στο X-ADV, σύμφωνα με το περιοδικό “Young Machine”.

Honda Neo Wing

Αναφέρεται ότι ήδη η εξέλιξη του concept έχει προχωρήσει σε σημαντικό στάδιο και ότι έχει επιτευχθεί η εμπιστοσύνη που απαιτεί ένα τέτοιο προϊόν στους χειρισμούς. Σύμφωνα με τις πηγές υπάρχει αρκετή ανησυχία για τα γρήγορα βήματα της Yamaha, ενώ συνεχίζεται και η ανάπτυξη του Neo Wing συνεχίζεται επίσης.

Μακάρι να τα δούμε και τα δύο μέσα στο 2019.