fbpx

HONDA VISION 110, 2014: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΜΟΝΟ

Με δυο πινελιές

 Βάζοντας δυο μικρές πινελιές και αλλάζοντας τα εσωτερικά πλαστικά του Honda Vision 110, το εξαιρετικά απλής και λιτής εμφάνισης σκουτεράκι, αλλάζει πρόσωπο και γίνεται πιο καλαίσθητο. Αυτά βέβαια συμβαίνουν μόνο στην ασιατική αγορά για τη χρονιά που διανύουμε, γιατί η Ευρώπη… 

Η Ευρώπη το πιθανότερο είναι να διατηρήσει τα ίδια απλά και ιδιαίτερα συντηρητικά χρώματα στο δημοφιλές απλό, φθηνό, οικονομικό σκουτεράκι της που ακούει στο όνομα Vision.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι το Vision 110 διατίθεται σε τρια-τέσσερα απλά χρώματα: άσπρο, μαύρο, βισινί και γκρι, αλλά κι ότι δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα διακοσμητικά αυτοκόλλητα πάνω του. 

Φτώχεια για την Ευρώπη, ομορφότερη πρόταση για την Ασία προσφέρει λοιπόν η Honda, αφού για το 2014 θα υπάρχουν ειδικές εκδόσεις με διχρωμία: είτε στο λευκό, είτε στο μπλε μεταλλικό τοποθετούνται καφετιά εσωτερικά πλαστικά ποδιάς.

Σε καφέ χρώμα είναι και το κάλυμμα της σέλας, όχι μόνο στην μπλε, αλλά και στη λευκή σπέσιαλ έκδοση δημιουργώντας ένα συμπαθητικό αισθητικό σύνολο.

Στα πίσω πλαϊνά καπάκια εκτός από το λογότυπο του Vision αναγράφεται και το PGM-FI, ενώ στα πρώην άδεια πλευρικά τμήματα της ποδιάς μπαίνει το λογότυπο της Honda. Οι ζάντες εδώ είναι ασημένιες.

Σε κάποιες άλλες άσπρες, γκρι και μαύρες εκδόσεις που βλέπετε παρακάτω υπάρχουν διακοσμητικά αυτοκόλλητα στα πλαϊνά της ποδιάς και στα πλαϊνά καπάκια, με γκρίζα κατώτερα τμήματα της ποδιάς.

Με αυτές τις μικρές αλλά καίριες επεμβάσεις προσδίδεται νεανικότητα και χαρακτήρας στο ελαφρύ (λίγο παραπάνω από τα 100 κιλά) scooter. Οι ζάντες σε αυτές τις εκδόσεις είναι μαύρες. Κι όλα αυτά μόνο για την Ασία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ