fbpx

HONDA SH150i, 2017: Ήρθε με 3.990 ευρώ

Bελτίωση σε όλα

Τα σκούτερ Honda SH είναι από τα πιο δημοφιλή σκούτερ της Ευρωπαϊκής αγοράς και ειδικά στην Ιταλία ο απόλυτος ηγέτης των πωλήσεων. Για φέτος το Honda SH 150i αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση, φώτα LED και βελτιωμένες επιδόσεις, ενώ πληροί πλέον τις προδιαγραφές EURO4. Έχει έρθει ήδη στην ελληνική αγορά και προσφέρεται στην έκδοση Top Box στην τιμή των 3.990 ευρώ.

Το SH 150i μοντέλο 2017, είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδα, πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι περιμέναμε, αφού έρχεται στην αγορά μας ταυτόχρονα με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Το 150 είναι ένα άξιο μέλος της οικογένειας SH, της οποίας πρώτο μοντέλο ήταν το SH50 που εμφανίστηκε το 1984. Η οικογένεια SH ξεπέρασε πρόσφατα σε πωλήσεις το ένα εκατομμύριο μονάδες.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του SH 150 (που βγήκε στην αγορά της Ευρώπης το 2001) συνεχίζει να προσφέρει ποιοτική μετακίνηση με αποτέλεσμα να εξελιχτεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα σκούτερ της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Διαθέτοντας σύστημα ψεκασμού PGM-FI από το 2005, η ιστορία του μοντέλου χαρακτηρίζεται από συνεχή, προσεκτική εξέλιξη η οποία αντανακλά τις αυξανόμενες ανάγκες και προσδοκίες των αναβατών καθώς και την επιθυμία της Honda να τους προσφέρει πάντα μία καλύτερη έκδοση του SH.

To 2013, το SH φόρεσε τον κινητήρα χαμηλών τριβών eSP (enhanced Smart Power) με τεχνολογία Idling Stop, ο οποίος διέθετε μεγαλύτερη ισχύ και εξασφάλιζε καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Για το 2017, το SH150i, το οποίο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda στην Atessa της Ιταλίας, παρουσιάζεται ανανεωμένο για άλλη μια φορά. Πιο κομψό, μοντέρνο και ακόμη πιο πρακτικό πλέον.

Διαβάστε εδώ την πρώτη επαφή με το Honda SH 150i στην Φλωρεντία της Ιταλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ