fbpx

HONDA SH 300i BLAUER: SPECIAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

“Αμερικανιά”, περιορισμένης παραγωγής

 Αν δεν μένετε στην Ιταλία χάσατε, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν είναι σίγουρο ότι μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το “σπεσιαλάκι” SH 300 που δημιουργήθηκε από τον αμερικανικό οίκο BLAUER. Τούτο εδώ το Honda είναι φτιαγμένο σε περιορισμένα κομμάτια και λίγοι θα το αποκτήσουν.

 Αρκεί να το θέλουν βέβαια αυτοί οι “λίγοι”, γιατί – πέρα από τις πομπώδεις παρουσιάσεις – πρέπει να αρέσει σε κάποιον για να θελήσει να αποκτήσει, αυτήν εδώ την περιορισμένης παραγωγής έκδοση.

Όμως, ποια είναι η BLAUER και γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό το μοντέλο. Η εταιρία ειδικεύεται σε μοντέρνα είδη ένδυσης και όπως θα αντιληφθεί εύκολα κάποιος – που θα επισκεφθεί το site της – θα καταλάβει δύο πράγματα: η εταιρία λανσάρει μια αμερικάνικη αισθητική, καθώς και τη σημαία της χώρας σε διάφορες παραλλαγές.

Βέβαια η BLAUER στην Ευρώπη χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό προφίλ, αυτό της δεκαετίας του ’70 και του modern vintage, αλλά γεγονός είναι ότι τα Honda SH 300i Blauer Limited Edition θα παραχθούν σε 500 μόνο κομμάτια αποκλειστικά για την Ιταλική αγορά.

Μαζί με το Blauer Special 300άρι, το οποίο – εδώ που τα λέμε, τι σπέσιαλ; Δυο, τρία αυτοκόλλητα έχει που το διαφοροποιούν – θα παραδίδεται με μπαγκαζιέρα, ζελατίνα  και ένα ανοικτό κράνος δώρο, σε αυτούς που θα το προτιμήσουν, έναντι ενός απλού SH 300.

To Honda SH300i Blauer θα διατίθεται σε άσπρο και μαύρο χρώμα, θα πωλείται αποκλειστικά για την ιταλική αγορά και θα κοστίζει 4.960 ευρώ. Δύο σημεία είναι αξιοπρόσεκτα στην προκειμένη περίπτωση: πρώτον ότι το SH 300 είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές μοντέλο στην αγορά scooter της γειτονικής χώρας άρα έχει ελπίδες επιτυχίας και δεύτερον ότι οι Ιταλοί είναι αρκούντως “αμερικανολάτρεις” για να το προτιμήσουν.

Τα 500 κομμάτια πιθανόν να “φύγουν” αργά ή γρήγορα. Για εμάς αρκεί ότι εταιρίες μπαίνουν στον κόπο και δημιουργούν “ειδικές εκδόσεις” σκούτερ που προορίζονται για καθημερινή χρήση. Έτσι δημιουργείται ένας πλουραλισμός, ένα εύρος επιλογών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ