fbpx

HONDA NSC 50 R, 2013: ΤΙΜEΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ

Koντά στο 2χίλιαρο

 Ανακοινώθηκαν οι τιμές για το νέο Honda NSC50R είναι ένα σπορ σκούτερ, του 2013, με οικονομικό κινητήρα που κάνει την μετακίνηση στην πόλη πέρα από στυλάτη και συμφέρουσα. Για το νέο σκουτεράκι της Honda η τιμή σε Ιταλία και Γαλλία, θα είναι κοντά στις 2.000 ευρώ, προϊδεάζοντας μας για την τιμή του και στην Ελλάδα, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. 

Ο αερόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας των 49cc είναι φυσικά τετράχρονος, αφού πέρα από τη γνωστή αντιπάθεια της Honda για τους δίχρονους κινητήρες (για την ακρίβεια πρόκειται για “κληρονομική αντιπάθεια”, που ξεκινάει από τον ίδιο τον ιδρυτή Soichiro Honda) είναι οι κινητήρες που καταφέρνουν να κρατούν ευκολότερα την κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα.

Το νέο 50αράκι της γιαπωνέζικης εταιρίας καταφέρνει να καίει μόλις ένα λίτρο στα 50 χιλιόμετρα, δίνοντας θεωρητικά από το 5,5λιτρο ρεζερβουάρ του, αυτονομία 250 χιλιομέτρων!

Το νέο NSC50R διαθέτει σύστημα φρεναρίσματος CBS, προσφέροντας έτσι, περισσότερη ασφάλεια και – πέρα από τις τεχνικές λεπτομέρειες που μπορείτε να διαβάσετε στο ανάλογο αφιέρωμά μας – θα διατίθεται είτε σε μονόχρωμο συνδυασμό, είτε σε αγωνιστικό στα χρώματα της Repsol (είναι άγνωστο αν ο δεύτερος συνδυασμός εισαχθεί τελικά στην Ελλάδα).

Στην Ιταλία το NSC50R κοστολογήθηκε στα 2.090 ευρώ, ενώ στην Γαλλία το απλό μονόχρωμο μοντέλο στα 1.990 ευρώ και το Repsol στα 2.140 ευρώ. Μάλιστα στη Γαλλία προσφέρονται και τα δύο για λίγο καιρό με έκπτωση 100 ευρώ.

Σύντομα θα ξέρουμε και για την Ελλάδα τις τιμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ