fbpx

HONDA INTEGRA 750, 2016: Ραφιναρίσματα και Euro 4

Πινελιές ανανέωσης

To πιο ιδιαίτερο, ιδιόμορφο και ταχύτερο maxi scooter της αγοράς με καταβολές μοτοσυκλέτας και τροχούς 17 ιντσών, το Honda Integra 750, επανέρχεται για το 2016 με μικρές αλλαγές.

16YM Integra

16YM Integra

16YM Integra

Πρωτοπαρουσιάστηκε στην EICMA στο Μιλάνο σαν μοντέλο του 2016 και πρόσφατα ανακοινώθηκε και η τιμή του από την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Το νέο Honda Integra NC750 D ABS DCT, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του θα κοστίζει 9.990 ευρώ.

Για το 2016 τα φωτιστικά σώματα είναι LED μπροστά και πίσω, ενώ τα ξανασχεδιασμένα όργανα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν χρώματα φωτισμού σύμφωνα με τις επιθυμίες του αναβάτη.

16YM Integra

16YM Integra

16YM Integra

16YM Integra

Ο διπλός συμπλέκτης DCT έχει ανανεωμένο software για πιο ομαλές αλλαγές ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου. Τώρα υπάρχουν 3 στάδια στη θέση Sport της (επιλογής ΑΤ) και υψηλότερο όριο περιστροφής κινητήρα για κατεβάσματα ταχυτήτων στην χειροκίνητη επιλογή MT.

Το ένα αμορτισέρ στην πίσω ανάρτηση έχει ρυθμιζόμενη προφόρτιση, ενώ μπροστά το νέο πιρούνι είναι το Showa Dual Bending Valves (SDBV).

Tο τελικό της εξάτμισης είναι πιο συμπαγές και προσφέρει νέο ήχο εκτός των άλλων.

16YM Integra

16YM Integra

16YM Integra

Για το 2016, το Honda Integra 750 θα είναι διαθέσιμο σε πέντε χρωματικούς συνδυασμούς: Pearl Glare White (λευκό), Matte Bullet Silver (ασημί ματ), Matte Gunpowder Metallic (γκρίζο μεταλλικό ματ). Επίσης θα υπάρχουν ειδικές εκδόσεις, Special Edition (SE) με νέα μεταλλικά χρώματα. Matt Alpha Silver Metallic (ασημί μεταλλικό ματ), Matte Majestic Silver Metallic (βαρύτερο ασημί μεταλλικό ματ), με κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες-πινελιές.

Το Honda Integra NC750 D ABS DCT του 2016 πληροί τις προδιαγραφές Euro 4.

16YM Integra

16YM Integra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ