fbpx

HONDA FORZA 300, 2020: Limited Edition… Grey

Σε ρυθμό Exclusive Gray

Το πετυχημένο εμπορικά 300άρι maxi scooter της Honda, το Forza 300, αποκτά για το 2020 μια σπέσιαλ έκδοση limited edition. Σε ένα μοναδικό χρώμα, με κόκκινες λεπτομέρειες να κοσμούν διάφορα σημεία του.

To νέο Forza 300 χρησιμοποιεί μια ιδιαίτερη, γκρίζα απόχρωση, την οποία είχαμε δει και στο Honda SH 300 και πιο συγκεκριμένα στην έκδοση Air Force, και η οποία τόσο κολακεύει την ξεχωριστή σχεδίαση του σκούτερ.

O νέος χρωματισμός ονομάζεται Exclusive Gray και συνδυάζεται με το μαύρο που είναι κυρίαρχο στα πλαστικά, τους τροχούς, το πιρούνι, το φέρινγκ, κλπ, αλλά και με μια σέλα δύο υλικών, περίτεχνα φτιαγμένη, με εμφανείς κόκκινες ραφές.

Κόκκινες λεπτομέρειες εμφανίζονται διακριτικά και στις ζάντες του 300 – μια κομψή σπορ νότα ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα της κατασκευής.

Το Honda Forza 300 πρωτοεμφανίστηκε στο προσκήνιο σαν ολοκαίνουργιο μοντέλο το 2018 (διαβάστε τη δοκιμή του εδώ) υιοθετώντας το design του επίσης premium σκούτερ Forza 125, που είχε πετύχει στην Ευρώπη πολύ καλές πωλήσεις.

Κινητήρας του μεγάλου Forza είναι ένας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 4-βαλβίδος, με κυβισμό 279 cc που αποδίδει 24,8 ίππους, ενώ το σκούτερ διαθέτει και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης HSTC (Honda Selectable Torque Control) το οποίο απενεργοποιείται με διακόπτη.

Παράλληλα, έχει μια ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, ABS φυσικά στα φρένα, φώτα LED, Smart-Key, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο (για δυο κράνη φουλφέις) κάτω από τη σέλα, κλπ.

Οι τροχοί του Forza 300 είναι 15 ιντσών μπροστά και 14 πίσω, με το βάρος να φτάνει, πλήρες υγρών, στα 182 κιλά.

Η τιμή της έκδοσης Limited Edition δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ενώ αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά διατίθενται η βασική έκδοση του Forza με τιμή 5.990 και η πιο πλούσια έκδοση με Smart Top Box στις 6.480 ευρώ, που έχει την καινοτομία ότι το βαλιτσάκι (top box) είναι βαμμένο στα χρώματα του μοντέλου και ανοίγει χωρίς κλειδί, από το remote του Smart Key.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ