fbpx

Fantic Issimo City: Έφτασε στην Ελλάδα το 100% ιταλικό ηλεκτρικό σκούτερ

100% ηλεκτρικό 100% Made in Italy

Το νέο ηλεκτρικό σκούτερ Fantic Issimo City διαθέτει καινοτόμο και πρωτότυπο σχεδιασμό, που χαρακτηρίζεται από ένα περίτεχνο πλαίσιο αλουμινίου και μεγάλους 16άρηδες τροχούς που του επιτρέπουν να ξεπερνάει εύκολα τις ανωμαλίες των δρόμων της πόλης. Είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα σε έκδοση L1 με τελική ταχύτητα 45km/h, ενώ σύντομα θα  διατίθεται και σε έκδοση L3.

Ισχυρό και σβέλτο, χάρη στον κορυφαίο κινητήρα της κατηγορίας 3 kW (4HP) που κατασκευάζει η Dell’Orto SpA.

Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί από την Fantic και την Energica και είναι εξοπλισμένο με μια στάνταρ μπαταρία 2,2 Kwh που μπορεί να αναβαθμιστεί σε 4,4 kWh για αυτονομία άνω των 140 χιλιομέτρων.

Το σκούτερ είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στην Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών.

Το νέο Fantic Issimo City έχει πρωτοποριακό σχεδιασμό, με ελαφρύ και άκαμπτο πλαίσιο αλουμινίου και υποπλαίσιο από ενισχυμένο τεχνοπολυμερές υλικό, αλλά και επίπεδο πάτωμα.

Η άνεση και η οδική συμπεριφορά ενισχύονται σε μεγαλύτερο βαθμό από την πρωτοποριακή σχεδίαση του ψαλιδιού και της έδρασης του μοτέρ.

O ελαφρύς ηλεκτροκινητήρας εδράζεται κοντά στο σημείο στήριξης του αλουμινένιου ψαλιδιού, εξαλείφοντας έτσι το μη αναρτώμενο βάρος από τον πίσω τροχό.

Χάρη στους τροχούς 16 ιντσών, η σταθερότητα είναι αυξημένη, ενώ το σκούτερ συνδυάζει τη σχεδίαση και τη λειτουργικότητα, με πρωτοποριακές λύσεις που υιοθετήθηκαν και κάνουν το Issimo City άμεσα αναγνωρίσιμο στους δρόμους. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη LCD 5” και keyless σύστημα εκκίνησης.

Περισσότερες πληροφορίες: www.fantic.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ