fbpx

ECOOTER Ε1: Το γνωστό ηλεκτρικό από την Motoway

Καινοτόμο σχήμα, οικολογική κίνηση

Ένα ακόμα ενδιαφέρον ηλεκτρικό σκούτερ και οπτικά και λειτουργικά σκοπεύει να εισάγει σύντομα η εταιρία Motoway, γνωστή εκτός των άλλων για τις αντιπροσωπείες των Benelli και Keeway στην Ελλάδα.

Πέρα από το Super Soco CUx, που παρουσιάσαμε πριν από λίγο καιρό η Motoway θα εισάγει και ένα δεύτερο ηλεκτρικό σκούτερ, που λόγω του ότι κυκλοφορεί με επιτυχία σε ευρωπαϊκές και άλλες αγορές εδώ και καιρό θεωρείται από τα καταξιωμένα μοντέλα.

Η εμφάνιση είναι το πιο ισχυρό του όπλο, θυμίζοντας μελλοντολογικό, διαστημικό όχημα, με οβάλ ποδιά, πρωτότυπο προβολέα και μονόμπρατση ανάρτηση μπροστά, όπως και πίσω.

Με μικρό βάρος το Ecooter E1 στα 90 κιλά και οι μικρές διαστάσεις του υπόσχονται την απαιτούμενη ευελιξία και την ευκολία χρήσης για σκούτερ πόλης, ενώ η τελική του είναι τα 45 km/h, αφού ταξινομείται σαν μοτοποδήλατο (θέλει δίπλωμα για 50άρι για να οδηγηθεί).

Η επιτάχυνση που ανακοινώνεται από την εταιρία είναι 4,5 δευτερόλεπτα στα 0-40km/h σε ιδανικές συνθήκες.

Το Ecooter E1 χρησιμοποιεί μπαταρία ιόντων λιθίου (32Ah) βάρους 9 κιλών, έτσι ώστε να μπορεί να μεταφερθεί για φόρτιση εκτός σκούτερ.

Η αυτονομία της μπαταρίας μπορεί να φτάσει τα 75 χιλιόμετρα, ενώ χρησιμοποιεί φώτα LED. Ο πίνακας οργάνων είναι μια οθόνη LCD με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις.

Το Ecooter E1 είναι εξοπλισμένο με αντικλεπτικό σύστημα (!) που λειτουργεί με GPS & Bluetooth και app και η τιμή που ανακοινώνεται είναι τα 2.450 ευρώ. Θα διατίθεται σε 2 χρωματικούς συνδυασμούς: Λευκό/Ασημί και Μπλε/Ασημί.

Περισσότερες πληροφορίες: Motoway Α.Ε., Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη, 2310-515557, ecooter.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ