fbpx

DAYTONA EASY 50 Electric: Τετράτροχο ηλεκτρικό για ηλικιωμένους

Πολύτιμο για ειδικές ανάγκες

Το Daytona Easy 50 Electric είναι ένα τετράτροχο ηλεκτρικό σκούτερ παρουσιάζει στην Ελλάδα η Γκοργκόλης ΑΕ – ένα σκούτερ σημαντικό για ηλικιωμένους ή τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Με άνετο κάθισμα και βραχίονες, είναι ιδανικό για ηλικιωμένους, για άτομα με κινητικές δυσκολίες ή γενικότερα για όποιους θα ήθελαν μια πολύ άνετη, εύκολη και ευχάριστη μετακίνηση.

Έχει μέγιστη ταχύτητα τα 25 Km/h και αυτονομία έως 50 χιλιόμετρα. Το Daytona Easy 50 Electric διαθέτει χώρους αποθήκευσης 45 λίτρων και πολλαπλά συστήματα ασφαλείας, κι είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις και μικρομεταφορές.

Το ηλεκτρικό Daytona Easy 50 Electric είναι πολύ οικονομικό και με μηδενικές εκπομπές ρύπων, απλά φορτίζεται σε μία οικιακή πρίζα.

Ο ηλεκτροκινητήρας του Easy 50 αποδίδει:

  • 1200W μέγιστη στιγμιαία ισχύ
  • 4.4 Nm μέγιστη ροπή
  • 15% δυνατότητα ανάβασης από στάση και με πλήρες φορτίο.
  • 2,4 kWh / 100 km κατανάλωση ρεύματος (βάσει έγκρισης τύπου)
  • 0,46 €/100km ή 0,72 €/100km στη νυχτερινή ή ημερήσια χρέωση ρεύματος αντίστοιχα (βάσει του τιμολογίου Δ.Ε.Η. 01/01/2021)

Το Easy 50 διαθέτει συστήματα που αυξάνουν την αυτονομία της μπαταρίας του. Το σύστημα “Power Saving Mode” μειώνει την κατανάλωση ρεύματος όταν η στάθμη των μπαταριών βρεθεί σε χαμηλό επίπεδο, ενώ διαθέτει και σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το “Energy Recovery”, που επαναφορτίζει τις μπαταρίες κατά την πέδηση και σε κατηφορικές διαδρομές.

Το Daytona Easy 50 Electric διαθέτει άνετο ρυθμιζόμενο κάθισμα με πλάτη, προσκέφαλο και πτυσσόμενους βραχίονες, ιδανικό για ηλικιωμένους ή για άτομα με κινητικές δυσκολίες, επενδυμένο από “τεχνόδερμα”. Με χαμηλό ύψος σέλας, μόλις 68εκ. από το έδαφος.

Δεν είναι μόνο η ευστάθεια που προσφέρουν οι 4 τροχοί που καθιστά το Easy 50 ένα από τα πιο ασφαλή σκούτερ για ανθρώπους που δεν συμπαθούν ή δεν εμπιστεύονται τα δίτροχα/τρίτροχα σκούτερ.

Το Daytona Easy 50 διαθέτει σύστημα πρόληψης ανατροπής, αναρτήσεις με ανεξάρτητα διπλά ψαλίδια εμπρός και διπλό αμορτισέρ πίσω. Η κίνηση στους τροχούς μεταδίδεται με διαφορικό. Τα ελαστικά του είναι Τubeless ενώ φέρει 2 δισκόφρενα διαμέτρου 180mm μπροστά και 2 μεγάλα ταμπούρα πίσω.

Μικρά αντικείμενα μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν κάτω από το κάθισμα σε αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα κλειδώματος. Επίσης το Easy 50 διαθέτει:

  • Top Box για τα ψώνια και μικροαντικείμενα
  • Μεγάλο και χρηστικό επίπεδο δάπεδο για τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων
  • Γάντζο ανάρτησης χειραποσκευών και ποτηροθήκη

Η μετακίνηση μέσα στην πόλη γίνεται παιχνίδι με το αυτόματο κιβώτιο τριών ταχυτήτων και όπισθεν. Οι πληροφορίες κατά την οδήγηση προβάλλονται στην οθόνη LED. Παράλληλα το Easy προσφέρει σύστημα Parking με χειρόφρενο μανέτας, δυνατότητα κλειδώματος τιμονιού και  διακόπτη ασφαλείας κάτω από το κάθισμα, διασφαλίζοντας την ασφαλή του στάθμευση και παρκάρισμα παντού.

Η τιμή του Daytona Easy 50 είναι 1.595 €, η οποία με το πρόγραμμα επιδότησης “Κινούμαι Ηλεκτρικά” κατεβαίνει στα 1.338 €

Το Daytona Easy 50 είναι διαθέσιμο μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Συνεργατών της εταιρείας Γκοργκόλης Α.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες: Γκοργκόλης Α.Ε, Έκθεση: Θησέως 309, Καλλιθέα – Τηλ.: 2109403880, Έδρα: Τηλ.: 24310-56101 (εσωτ. 916) Fax: 24310-56105 daytona-electric.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ