fbpx

Daytona Best Electric Cityplay 50: Εργαλείο πόλης

Αστική μετακίνηση 

Τώρα, με το Daytona Best Electric Cityplay 50 κάθε διαδρομή μέσα στην πόλη γίνεται διασκέδαση! Το μικρό ηλεκτρικό σκούτερ έρχεται να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα με ηλεκτροκινητήρα και μηδενικούς ρύπους

Το Daytona Best Electric Cityplay 50  δεν απαιτεί δίπλωμα για να οδηγηθεί, καθώς η μέγιστη τελική του φτάνει τα 25km/h.

Ο ηλεκτροκινητήρας του έχει ισχύ 730W και τροφοδοτείται από μια συστοιχία τεσσάρων μπαταριών 48V 20Ah, η οποία του προσφέρει αυτονομία έως 63 χιλιόμετρα (ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης), χάρη και στα πολύ χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης της τάξης των 2,5kWh/100km.

Το μικρό του βάρος (μόλις 40kg χωρίς τη μπαταρία), το κοντό μεταξόνιο και οι τροχοί διαστάσεων 10 ιντσών, κάνουν το Cityplay 50 ένα εύχρηστο “παιχνίδι” μέσα στο χάος της αστικής μετακίνησης, ενώ το τηλεσκοπικό πιρούνι με διαδρομή 45mm και τα δύο πίσω αμορτισέρ, διατηρούν την άνεση του αναβάτη σε υψηλά επίπεδα σε όλες τις συνθήκες.

Η τιμή του Cityplay 50 έχει καθοριστεί στα 795€, ενώ με την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” διαμορφώνεται μόλις στα 602€ και μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες: daytona-electric.gr