fbpx

Daytona Μ9 L 50: Σε δύο εκδόσεις

Πρωταγωνιστής της καθημερινότητας

Η Daytona Best Electric παρουσιάζει το M9 L 50, το μοναδικής σχεδίασης ηλεκτρικό σκούτερ με υψηλά επίπεδα εξοπλισμού και πρακτικότητας, το οποίο διαθέτει δύο εκδόσεις (με τελική 45km/h και 25km/h)και είναι εξοπλισμένο με αποσπώμενη μπαταρία λιθίου. Είναι το ιδανικό όχημα για τις μετακινήσεις σας εντός πόλης, με ασφάλεια, άφθονους χώρους, χαμηλό βάρος και υψηλή τεχνολογία.

Με φουτουριστική σχεδίαση, το M9 L 50 ξεχωρίζει για τους διπλούς, παράλληλα τοποθετημένους στρογγυλούς προβολείς, με περιμετρικά σε αυτούς φώτα θέσης σε σχήμα δακτυλιδιού. Διαθέτει Full LED φωτισμό,  κι έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στη σχεδίαση των LED φλας, τα οποία βρίσκονται ενσωματωμένα στη μάσκα του τιμονιού.

Το Μ9 L 50 αποτελεί ένα κομψά σχεδιασμένο σύνολο, με καθαρές, διαχρονικές γραμμές και έξυπνη διαμόρφωση χώρων.

Η τοποθέτηση των μπαταριών αφήνει άφθονο ενιαίο χώρο αποθήκευσης 22,5 λίτρων κάτω από τη σέλα για ένα full face κράνος. Έχει μεγάλο επίπεδο πάτωμα και στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει γάντζος ανάρτησης χειραποσκευών και ένας εύχρηστος ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος για μικροπράγματα με θύρα φόρτισης USB.

Πρακτικό και εύχρηστο, το Μ9 L 50 διαθέτει έγχρωμη οθόνη LCD που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες κατά την οδήγηση, ενώ είναι εξοπλισμένο με σύστημα έξυπνου κλειδιού, keyless εκκίνηση και συναγερμό.

Ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα να εκκινήσει το όχημα χωρίς τη χρήση κλειδιού και να το κλειδώσει ενεργοποιώντας παράλληλα τον συναγερμό. Για τον συνεπιβάτη διαθέτει αναδιπλούμενα μαρσπιέ αλλά και πλάτη από μαλακό μαξιλάρι για ξεκούραστες βόλτες.

Το Daytona Μ9 L 50 παίρνει κίνηση από ηλεκτροκινητήρα 1800W (1200W για την έκδοση των 25km/h) που βρίσκεται τοποθετημένος στον οπίσθιο τροχό.

Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει ομαλή επιτάχυνση με άμεση απόκριση στο γκάζι με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

Η μέγιστη ταχύτητα του M9 L 50 είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 45km/h και 25km/h (ανάλογα με την έκδοση) ενώ δίνει στον αναβάτη τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών χαρτογραφήσεων, (eco/power/sport). Η ενέργεια του M9 L 50 παρέχεται από μια αξιόπιστη μπαταρία λιθίου 60V-24Ah, προσφέροντας αυτονομία έως και 60 χιλιόμετρα (75 χιλιόμετρα για την έκδοση 25km/h).

Το πλαίσιο του M9 L 50 είναι κατασκευασμένο από ατσάλι με ειδική επεξεργασία για μέγιστη αντιδιαβρωτική προστασία. Το πλαίσιο σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος, μόλις 73,5 kg (μαζί με τη μπαταρία) , τους τροχούς 10” και το κοντό μεταξόνιο 1.260mm, καθιστούν το M9 50 εξαιρετικά ευέλικτο και ιδανικό για μετακίνηση εντός πόλης.

Η εμπρόσθια ανάρτηση αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 27mm, ενώ πίσω το M9 L 50 φέρει δύο αμορτισέρ με διαδρομή 50mm. Το σύστημα πέδησης του M9 L 50 αποτελείται από δισκόφρενο διαμέτρου 180mm στον εμπρόσθιο τροχό και ταμπούρο 110mm στον οπίσθιο τροχό.

Επιδότηση “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”

Το M9 L 50 πληροί τις προϋποθέσεις για τo πρόγραμμα επιδότησης για την αγορά ηλεκτροκίνητων οχημάτων & δικύκλων “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η αγορά του επιδοτείται στο 30%, με επιπρόσθετες επιδοτήσεις, 400€ σε περίπτωση απόσυρσης παλαιού οχήματος και 500€ για τις κατηγορίες Τρίτεκνος/Πολύτεκνος ή ΑΜΕΑ. Η τιμή του έχει καθοριστεί στα 1.695€, ενώ με την επιδότηση διαμορφώνεται στα 1.285€.

Διαθέσιμο μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Συνεργατών της εταιρείας Γκοργκόλης Α.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες: daytona-electric.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ