fbpx

BMW C EVOLUTION: ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

To πρώτο δίτροχο, ηλεκτρικό βήμα της BMW

 Έτοιμο είναι για να περάσει στην παραγωγή το περιβόητο ηλεκτρικό σκούτερ της BMW, που εδώ και τρια χρόνια δοκιμάζεται εντατικά και εξελίσσεται από τη βαυαρική εταιρία. Το διεθνές του ντεμπούτο θα γίνει στο σαλόνι της Φρανκφούρτης… σήμερα, ημέρα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου. 

“Μέσα στα πέντε νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στο κοινό τους επόμενους μήνες, υπάρχει και το πρώτο ηλεκτρικό scooter της BMW θα παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη (Frankfurt Motor Show).

Το C Evolution θα σημάνει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για την αστική μετακίνηση”, δήλωσε πρόσφατα ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της BMW Motorrad, Heiner Faust.

Mε την BMW να πετυχαίνει ρεκόρ πωλήσεων στον κλάδο μοτοσυκλετών, το νέο σκούτερ θα αποτελέσει μια πρωτοποριακή εξέλιξη που θα προστεθεί δίπλα στα ήδη υπάρχοντα maxi scooter της εταιρίας, που μπορεί να μην έκαναν την επανάσταση στο χώρο, αλλά βοήθησαν την εταιρία εμπορικά, πετυχαίνοντας αξιοπρεπείς πωλήσεις στις αγορές του κόσμου.

 

Σημειώστε εδώ ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις της BMW από την αρχή του χρόνου μέχρι τον Αύγουστο έφτασαν σε αριθμό ρεκόρ, σχεδόν τις 84.000 μονάδες, με κυρίαρχο και πιο καλοπουλημένο μοντέλο το νέο R 1200 GS (με 19.083 μονάδες παγκόσμίως), που άρχισε να πουλιέται τον Μάρτιο του ’13. 

Με το λανσάρισμα του ηλεκτρικού σκούτερ, η BMW ξεκινά ένα νέο κεφαλαίο στην αστική μετακίνηση, όπως είπε και ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας, “αφού θα συνδυάζει την ικανοποίηση και τη δυναμική ενός οχήματος με μηδενικές εκπομπές ρύπων, δημιουργώντας μιαν πρωτόγνωρη δίτροχη εμπειρία”, δήλωσε ο κύριος Faust.

To BMW C Evolution θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία αιχμής πάνω στον τομέα των ηλεκτροκινητήρων, την οποία θα συναντούμε και στο νέο ηλεκτρικό τετράτροχο BMW i3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ