fbpx

BMW C 400: Ετοιμάζεται και δεύτερο μοντέλο

Και σπορ μοντέλο για το 400

Με την BMW να παρουσιάζει για το 2018 το νέο της μεσαίου κυβισμού BMW C400X οι περισσότεροι νόμισαν ότι εκεί θα σταματούσε η ιστορία. Η βαυαρέζικη εταιρία όμως ετοιμάζει πυρετωδώς κι ένα σπορ μοντέλο, πάνω στο ίδιο πλαίσιο-αναρτήσεις- κινητήρα.

Η BMW τόλμησε ένα διαφορετικό στυλ που δεν έχουμε ξαναδεί πάνω στο νέο C400X, ενώ αν κρίνουμε από τα σχέδια 3D που διέρρευσαν για το επόμενο, το μελλοντικό δεύτερο 400άρι, αυτό θα είναι πιο συμβατικής εμφάνισης και σίγουρα πιο σπορ.

Κι αν η εταιρία κινηθεί σύμφωνα με την τακτική της στην ονομασία του νέου σκούτερ, όπως έχει κάνει με τα C650, τότε αυτό θα λέγεται C400 Sport.

Από πλευράς “πλατφόρμας”- βάσης του σκούτερ το μελλοντικό 400 θα έχει πολλά κοινά με το το C400X.

To BMW C400X, που θα βρίσκεται στην άγορά μετά το καλοκαίρι

Ο κινητήρας, η μετάδοση, η ανάρτηση, οι τροχοί και τα φρένα φαίνονται ακριβώς ίδια με αυτά του υπάρχοντος μοντέλου, το οποίο είδαμε πρόσφατα στην έκθεση μοτοσυκλέτας στην Αθήνα. Άρα η διαφορά θα είναι στην εμφάνιση, στην εργονομία και στη σέλα.


Ο κινητήρας θα είναι ο 350άρης μονοκύλινδρος, με έναν εκκεντροφόρο και τέσσερις βαλβίδες, απόδοσης 34 ίππων στις 7500rpm.

Το πιρούνι είναι συμβατικό, τα αμορτισέρ δύο στον πίσω τροχό, με δύο δισκόφρενα μπροστά και ακτινικές δαγκάνες.
Οι τροχοί θα είναι 14 ιντσών, ενώ το βάρος της κατασκευής θα βρίσκεται κοντά στα 200 κιλά γεμάτο.

Τώρα όσον αφορά στο θέμα της τιμής, με το BMW C400X να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα, το ίδιο άγνωστη είναι και η τιμή του C400 Sport.

Μείνετε συντονισμένοι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ