fbpx

YΑΜΑΗΑ AEROX R, 50 WGP: 50 ΧΡΟΝΙΑ GRAND PRIX

Aerox, στα χρώματα του πολέμου

Βαμένο στα αγωνιστικά χρώματα της Yamaha – που γιορτάζει τα 50 της χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας – θα διατίθεται και το επετειακό 50άρι σκουτεράκι Aerox Anniversary, μαζί με τα YZF-R1, FZ8, YZF-R6, YZF-R125 και TZR50.

Αerox 50 ‘WGP 50th Anniversary’ , στα χρώματα των Lorenzo και Spies

Πενήντας χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που η Yamaha έστειλε τους αναβάτες της από την μακρινή Ιαπωνία να συμμετάσχουν στoν αγώνα του Isle of Man για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας. 

Πρόσφατα ο Ben Spies, στον φετινό αγώνα του Assen της Ολλανδίας με τη νίκη του στα MotoGΡ, έδωσε την ευκαιρία στην εταιρία να γιορτάσει την επέτειο με τον καλύτερο τρόπο.

Όλες οι επετειακές εκδόσεις της Yamaha και δεξιά στην άκρη το Aerox

Από τότε που η Yamaha κατασκεύασε την πρώτη της μοτοσυκλέτα είχε την πεποίθηση πως οι αγώνες βελτιώνουν το είδος.

Οι πρώτοι βαθμοί που κατέκτησε ποτέ η μεγάλη ιαπωνική εταιρία ήρθαν τον Ιούνιο του 1961 στο Isle of Man TT και μετά από μισό αιώνα οι παγκόσμιοι τίτλοι είναι πολλοί και οι επιτυχίες έρχονται η μία πίσω από την άλλη.

Εφοδιασμένο με τα ειδικά αυτοκόλλητα των υποστηρικτών της Yamaha στα GP

Άσπρο φόντο και το διάσημο “Speedblock” (η διακεκομένη γραμμή) της Yamaha σε κόκκινο

Τι καλύτερος τρόπος λοιπόν από το να μοιραστούν και οι κοινοί άνθρωποι λίγη από την αίγλη της εορτάζουσας πρωταθλήτριας Yamaha από το να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό Aerox 50, που βγαίνει σε τέτοια χρώματα μια φορά στα 50 χρόνια.

Το επετειακό σήμα ‘WGP 50th Anniversary’ βρίσκεται στο μπροστινό φτερό

(το Aerox θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση από την αντιπροσωπεία της Yamaha για το αν θα εισαχθεί ή όχι στη χώρα μας , αυτό το πολύ όμορφο σκούτερ – για τεχνικά χαρακτηριστικά του Aerox πατήστε ΕΔΩ)

Οι μαύρες ζάντες φοράνε λευκό σιρίτι, ενώ η σέλα είναι δίχρωμη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ