fbpx

SYM JET 4R 50

Ο σπορ… σπόρος

Ένα νέο 50άρι παρουσίασε η SYM, με το όνομα JET4R 50.  Συμπληρώνοντας τις δύο τετράχρονες εκδόσεις, των 50 και 125 κυβικών, η SYM προσθέτει ένα ακόμα σπορ scooter, το JET4R, που είναι εφοδιασμένο με έναν νέο δίχρονο κινητήρα 50cc υψηλών επιδόσεων, με το γράμμα ‘R’ να φανερώνει τη σπορ διάθεση. Η νέα δίχρονη έκδοση φέρει όλα τα χαρακτηριστικά σχεδίασης της σειράς JET4, τις σπορ γραμμές και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Το νέο JET4R 50 επιδιώκει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού που αναζητά να μετατρέψει ακόμα και τις καθημερινές μετακινήσεις σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Το design του νέου scooter παραμένει γνώριμο, με το νέο JET4R 50 να ακολουθεί την ιδιαίτερη σπορ εμφάνιση της σειράς JET4. Οι νεανικοί συνδυασμοί χρωμάτων και η αεροδυναμική σχεδίαση με τις επιθετικές γραμμές, τονίζουν το δυναμικό χαρακτήρα του. Έντονες γωνίες κυριαρχούν στο εμπρόσθιο τμήμα του, με το φωτιστικό σώμα ξεχωρίζει για τη σχεδίαση του, μαζί με τα τριγωνικά φλας. Στα όργανα διαθέτει πρωτοποριακό ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με οθόνη υγρών κρυστάλλων. Τη σπορ εμφάνιση του JET4R 50 συμπληρώνουν οι πεντάκτινες μαύρες ζάντες, το εμπρόσθιο δισκόφρενο τύπου μαργαρίτα, το ελατήριο του πίσω αμορτισέρ κόκκινου χρώματος και οι σύγχρονης σχεδίασης καθρέφτες. 

Οι ζάντες αλουμινίου είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ χυτό κράμα, με 13 ίντσες μπροστά και 12 ίντσες πίσω, στις οποίες τοποθετούνται ελαστικά διαστάσεων 120/60 και 130/70 αντιστοίχως. Τα φρένα του JET4R 50 είναι ένα εμπρόσθιο δισκόφρενο τύπου μαργαρίτα 226mm με διπίστονες δαγκάνες και ένα ταμπούρο πίσω (το πιρούνι έχει καλάμια διαμέτρου 33mm).

Κάτω από τη σέλα, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος ικανός να φιλοξενήσει ένα κράνος ανοιχτού τύπου. Επιπλέον χώρος για μικροπράγματα προσφέρεται στο ντουλαπάκι της εσωτερικής ποδιάς, ενώ το άγκιστρο θα εξυπηρετήσει στην ανάρτηση χειραποσκευών. • Κάτω από τη σέλα υπάρχει αντικλεπτικός διακόπτης ασφαλείας. • Το πλαϊνό σταντ αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού. • Το άνοιγμα της σέλας γίνεται από τον κεντρικό διακόπτη, χωρίς να χρειάζεται να βγει το κλειδί.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΤΙΜΗ:1.395 ευρώ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ:Δίχρονος, μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, 49,4 κ.εκ. με τροφοδοσία καρμπυρατέρ
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ:Δ/Α
ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ / ΠΙΣΩ:
Τηλεσκοπικό πιρούνι/Ένα αμορτισέρ
ΦΡΕΝΟ
ΜΠΡΟΣΤΑ / ΠΙΣΩ:
Δισκόφρενο, διαμ. 226 χιλ / Ταμπούρο 110 χιλ.
ΤΡΟΧΟΣ
ΜΠΡΟΣΤΑ / ΠΙΣΩ:
13 ίντσες / 12 ίντσες (ελαστικά 120/60, 130/70 μπροστά, πίσω)
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ:1.300 χιλ.
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ:Δ/Α
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ:5,2 λίτρα
ΒΑΡΟΣ:109 κιλά
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γκοργκόλης, Θησέως 309, Αθήνα, τηλ: 210 9403880