fbpx

ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΥΜCO 2012: ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ;

Το Dink τώρα, το People τελευταίο…

Yπερδραστήρια, δυναμική και αποφασισμένη για το μέλλον η Kymco παρουσίασε, ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε νέα μοντέλα σκούτερ για το 2012. Την αρχή κάνει το G-Dink 300 που θα είναι σύντομα στην Ελλάδα, ενώ τελευταίο θα έρθει το Καλοκαίρι το People One 125.

Kymco G-Dink 300i

Το maxi scooter Kymco G-Dink 300 με την πρωτότυπη επιθετική-space εμφάνιση, θα φτάσει στην Ελλάδα νωρίτερα από όλα, δηλαδή μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

 

Kymco Agility Carry 125

Το εργατικό, δουλευτάρικο 125αράκι, το Kymco Agility 125 Carry με τον ειδικό εξοπλισμό και τις λύσεις που προσφέρει, προορισμένο να καλύψει τις ανάγκες και των επαγγελματιών, πέρα από την καθημερινή μετακίνηση, έρχεται το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

 

Kymco K-XCT 300

Το ολοκαίνουργιο Kymco K-XCT 300 υπολογίζεται να βρίσκεται στην Ελλάδα από τα τέλη της Άνοιξης, προς τις αρχές του Καλοκαιριού.

 

Kymco XCiting 400i

Από τα τέλη της Άνοιξης μέχρι τις αρχές του Καλοκαιριού αναμένεται να εισαχθεί και το νέο πολυαναμενόμενο maxi scooter, Kymco XCITING 400i.

 

Kymco People One 125i

Όσον αφορά στο πολυαναμενόμενο “παγκόσμιο” σκούτερ 125 κυβικών, καθημερινής μετακίνησης το Kycmo People On 125i, υπολογίζεται να φτάσει σε εμάς, μέσα στο Καλοκαίρι.