fbpx

ΚΥΜCO VP 50: ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Νεανικό και οικονομικό

 Μην ξεχνάτε ποτέ φίλοι και συνάδελφοι σκουτερίστες ότι εμείς, που οδηγούμε και προτιμούμε scooter για τη μετακίνησή μας, έχουμε στα χέρια μας ένα τεράστιο πλεονέκτημα: μπορούμε να επιβιώσουμε στη ζούγκλα των μειώσεων των αποδοχών, άρα και της “αύξησης του κόστους ζωής” και της τιμής της βενζίνης, με μια κίνηση. Aπλά χρησιμοποιώντας το σκούτερ μας!

Μάλλον θα το έχετε ήδη καταλάβει ότι το Scooternet προωθεί και προτείνει ανεπιφύλακτα τη χρήση 50αριών σκούτερ για τους ανθρώπους της πόλης και τις μικρές καθημερινές μετακινήσεις τους (πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε),  πολλές φορές ενάντια στο σύστημα, που θέλει να τα “υποβιβάσει”. Με μια τέτοια πρόταση έρχεται σήμερα η Kymco, με το μοντέλο Κymco VP 50, που διαθέτει τετράχρονο κινητήρα, γεγονός που σημαίνει ότι η κατανάλωσή του θα είναι πολύ χαμηλή, βοηθώντας έτσι την τσέπη του ιδιοκτήτη. Πέρα από τη χαμηλή κατανάλωση είναι και η αξιοπιστία των κινητήρων της Kymco, που δίνει έναν ακόμα θετικό πόντο στην απόφαση για απόκτηση ενός σκούτερ σαν το VP 50.

 

Η εμφάνισή του είναι δυναμική και νεανική, με αιχμηρό ρύγχος, μεγάλο προβολέα και φλας πάνω στο τιμόνι με διαφανή κρύσταλλα (όπως και τα πίσω φλας στην ουρά), οι ζάντες είναι βαμμένες μαύρες, ενώ η σέλα διαθέτει ένα διακοσμητικό λευκό σιρίτι.

Με δισκόφρενο μπροστά και ταμπούρο πίσω, με αλουμινένιες ζάντες διαμέτρου 10”, που προσφέρουν μεγάλη ευελιξία, ευκολία στη χρήση και την κίνηση της πόλης, αλλά και χαμηλή σέλα στα μόλις 745 χιλιοστά, το VP 50 διαθέτει και ένα χρήσιμο επίπεδο δάπεδο. Το βάρος του βρίσκεται κάτω από τα 90 κιλά, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται κεντρικό & πλαϊνό σταντ, αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ψηφιακός πίνακας οργάνων, αναλογικό στροφόμετρο, αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη και χειρολαβές και άγκιστρο αποσκευών. Σημαντική είναι επίσης η ύπαρξη συστήματος εκκίνησης, τόσο με μίζα όσο και με μανιβέλα.

Η τιμή του Kymco VP 50 φτάνει τα 1.495 ευρώ, διατίθεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα, ενώ η αγορά του μπορεί να γίνει με διακανονισμό και επιδότηση των τόκων. Και για το Kymco VP 50 ισχύει διετής εγγύηση και διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών, μέσα από ένα μεγάλο και εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της Kymco ανά την Ελλάδα.

 Περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 800-11-20025 ή στην ιστοσελίδα www.kymco.gr