fbpx

KYMCO PEOPLE ONE 125i: ΗΡΘΕ, ΜΕ ΤΙΜΗ 2.295 ΕΥΡΩ

125άρια για τον “κόσμο”

Το σκούτερ πόλης των 125 κυβικών, με το επίπεδο δάπεδο, τον 16άρη μπροστινό τροχό και την χαρακτηριστική εμφάνιση ήρθε στην Ελλάδα. Kymco scooter 125… for the People.

 Το ξεχωριστό της εμφάνισής του έγκειται στο ότι χρησιμοποιεί πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων που ξεκινούν από μια ρετρό βάση και εξελίσσονται σε τέτοιο βαθμό που γίνονται μοντέρνα. Έτσι δημιουργείται ένα τελικό αποτέλεσμα που είναι αναγνωρίσιμο για την περίπτωση του Kymco People One 125i.

Συναντήσαμε το νεοαφιχθέν Kymco στην αντιπροσωπεία Moto Trend, το περιεργαστήκαμε για λίγο και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας. Το People One 125i είναι σημαντικό μοντέλο για την ελληνική αγορά, πρώτον γιατί ανήκει στην ακμάζουσα κατηγορία των 125αριών σκούτερ.

Δεύτερον γιατί και με βάση την οικονομία καυσίμου έχει εξελιχθεί ο κινητήρας του (κάνει 48 χιλιόμετρα στο λίτρο σύμφωνα με την Κymco) , ο οποίος είναι αερόψυκτος, 2βάλβιδος και διαθέτει τροφοδοσία ηλεκτρονικού ψεκασμού (στην Ευρώπη έρχεται χωρίς το σύστημα idle stop που διατίθεται στο Βιετνάμ). Τέλος η τιμή του βρίσκεται στα 2.295 ευρώ.

 Η ποιότητα κατασκευής “πείθει με την πρώτη ματιά” του παρατηρητή, η σέλα είναι χαμηλά τοποθετημένη (βλ. 14άρης οπίσθιος τροχός) και το δάπεδο είναι ευρύχωρο, τη στιγμή που το τιμόνι είναι σχετικά ψηλά τοποθετημένο, έτσι ώστε να διευκολύνονται οι απαιτητικοί ελιγμοί μέσα στην κίνηση της πόλης. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να περιμένουμε λίγο, μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας το νέο σκούτερ της Kymco, για πλήρη δοκιμή. 

Στο μεταξύ, για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ, για να δείτε τη σελίδα της αντιπροσωπείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ